Bachelor In Het Management

Saint Francis University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Management

Saint Francis University

Bachelor in Management

In de Shields School of Business bereidt de studie van het management studenten voor om winst- en non-profitorganisaties te beheren. Grote denkers en beoefenaars leren de leerlingen om kennis te trekken uit de klassieke principes van het management, evenals door diverse gebieden zoals psychologie en sociologie.

Management, in zijn hart, gaat allemaal om mensen.

Het succes van elke organisatie ligt uiteindelijk in zijn mensen en het management. Managers ontwikkelen doelstellingen, organiseren middelen en beïnvloeden door leiderschap. Management is een uitdagend en dynamisch gebied met onbeperkte kansen in industrieën van elke maat en type.

Majors & Minors

majors:

  • Beheer, BS
  • Ondernemerschap Concentratie (BS in Management)
  • Healthcare Management Concentratie (BS in Management)
  • Vijf jaar Bestuur tot het MBA-programma, BS

minderjarigen:

  • Management, Minder
  • Gezondheidszorg, Minder
  • Sportmanagement, Minder

Bezoek onze website om de diploma vereisten te bekijken.

Carrièremogelijkheden

Als managers zijn nodig in elke organisatie op elk niveau, carrièremogelijkheden zijn talrijk en gevarieerd. Studenten kunnen hun opleiding aan te passen aan hun carrière doelstellingen beter te passen op vele manieren, hetzij door het koppelen van hun graad met een van de vele mogelijkheden voor minderjarigen of concentraties, of selectief kiezen van hun keuzevakken op andere manieren om hun verhandelbaarheid te verbeteren om toekomstige werkgevers. In dit verband zal adviseur van de studenten nauw met hen samenwerken om hun opleiding aan te passen zodat ze voor te bereiden op de carrière die ze verlangen. Saint Francis management afgestudeerden beginnen een carrière in een breed scala van organisaties in de VS en internationaal. Sommige ook voor kiezen om hun opleiding voort te zetten en de uitoefening van hun MBA-graad, hetzij in Saint Francis, door middel van onze vijf jaar Bestuur tot MBA-programma, of bij andere instellingen, terwijl anderen hun eigen ondernemingsprojecten na te streven, het starten van de kleine bedrijven die de motor van de VS zijn economie. Ongeacht hun pad, de faculteit van de School of Business blijft hun dienst aan advies en begeleiding te bieden aan hun voortdurende succes te ondersteunen.

Management Curriculum

Het programma Management van Sint Franciscus is ontworpen om ervoor te zorgen dat de studenten de blootstelling aan de brede basis van kennis die nodig is om succesvol te zijn in hun vakgebied. De professoren hebben een breed scala van real-world werkervaring in hun gekozen gebied en maken het een prioriteit om studenten te helpen begrijpen hoe de verschillende theoretische concepten toe te passen op de praktijk. Faculteit leden werken nauw samen met de leerlingen, zowel in de klas, in studentenorganisaties, of als adviseur en een constante focus op de voorbereiding van studenten voor hun toekomstige loopbaan. Het programma biedt studenten een brede kennisbasis die hun waarde stijgt tot werkgevers, waaronder: de geschiedenis van het management, bedrijfsethiek, de juridische omgeving van het bedrijfsleven, human resource management en arbeidsverhoudingen, gedrag in organisaties, productie management, risk management, marketing , besluitvorming, statistiek, kwantitatieve methoden, leiderschap en strategisch management.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
33,856 USD
2017-18 Onderwijskosten (Jaargetallen): Onderwijsvlak (12-18 studiepunten per semester)
Locations
Verenigde Staten - Loretto, Pennsylvania
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates