Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Management Informatie Systemen

Het management degree biedt studenten de kennis en specifieke vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en leiden een wereldwijde personeelsbestand. Een business administration minor is beschikbaar voor studenten die niet het nastreven van een majoor in het College of Business.

Management is meer dan het plannen, organiseren en controleren van de middelen; het is de richting van de menselijke inspanning in alle facetten van het bedrijfsleven, de industrie en de overheid. Daarom, in aanvulling op de human resource management, het programma richt zich op de wereldwijde gedrag in organisaties, het internationale bedrijfsleven en strategisch leiderschap. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit de boekhouding, economie, ondernemerschap, informatie en technologie management en marketing.

Studenten in het programma in overleg met lokale bedrijven en non-profit organisaties als onderdeel van een semester lang project. Door het helpen van organisaties te lossen real-life problemen, studenten krijgen essentiële vaardigheden over hoe de activiteiten van organisaties en concurrerende omgevingen te beoordelen.

Management majors hebben stages gehouden bij de Bank of America, Raymond James Financial, Walt Disney World en de haven van Tampa, een paar te noemen.

Alumni van het programma zijn werkzaam in het management, advies en human resource staffuncties door Citigroup, Jabil Circuit, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Tech Data, TECO Energy en Verizon, onder anderen. Verder afgestudeerden van het management vaak inschrijven in prestigieuze graduate en wet scholen.

ONDERWERPEN VAN STUDIE

 • strategisch human resources management
 • modellen voor effectief teamwork, leiderschap en organisatieverandering
 • organisatieculturen, structuren en processen in branches en landen
 • strategische en operationele planning, waaronder de ontwikkeling van de visie en missie van organisaties '
 • ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid in de context van de huidige zakelijke omgevingen

ON-CAMPUS VERENIGINGEN

Management studenten worden aangemoedigd om hoofdstuk van Delta Sigma Pi, de internationale bedrijfskunde broederschap die programma's in de professionele en de ontwikkeling van de gemeenschap sponsort UT mee. De lokale afdeling van de Society for Human Resources Management (SHRM) en de Society for International Business staan ​​open voor het beheer van de studenten, net als acht andere campus professionele organisaties. Kwalificatie studenten worden ook uitgenodigd om de Beta Gamma Sigma nationale bedrijfsleven eer de maatschappij mee te AACSB geaccrediteerde scholen.

Undergraduate International Admissions

Met ingeschreven studenten uit meer dan 100 landen, UT beschouwt trots studenten uit de hele wereld voor eerstejaars of overdracht toelating. Het bewijs van Engels taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland).

Studenten moeten gelden door middel van online applicatie UT. Met het oog op de toepassing van een student herzien, moet de universiteit de volgende strekking:

 • Officiële transcripties van alle middelbare school cursussen en kwaliteiten vertaald in het Engels ("officiële" betekent dat je je school moet vragen om transcripties rechtstreeks naar de UT Admissions Office. Als dat niet mogelijk is, stuurt die door uw school zijn gecertificeerd als "afschriften" van de originelen nadat ze zijn gekopieerd exemplaren. Een ambtenaar bij uw school moet het document als ondertekenen "afschrift van de originele.")
 • Essay geschreven in het Engels
 • Een aanbeveling geschreven door een adviseur, leraar of directeur.

Aanvragers moeten een van de volgende onderwerpen:

 • TOEFL: minimaal aanvaardbare score is 550 of 213 (computer-based) of 79 (Internet-based) examen.
 • IELTS: Internationaal Engels Language Testing System - minimum graad van 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in het Engels - kwaliteiten van de "C" of beter
 • Pearson Test van het Engels (PTE): minimale score van 58.
 • Succesvolle afronding van het Engels 112 certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een brief van aanbeveling van een beheerder en een 500-woord Engels schrijven monster.

Internationale studenten die voldoen aan toelatingseisen maar extra Engels taal training voorafgaand aan het invoeren van een full-time opleiding student kan zich inschrijven voor een van de ESL-programma's nodig.

Internationale studenten moeten ook een bewijs van de beschikbare middelen verstrekken om hun eerste jaar van de studie en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe invoeren studenten met een uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4,000- $ 7,000 per academiejaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekt. Studenten kunnen werken op de campus tot 20 uur per week.

Bij de toelating tot de universiteit en bevredigende afronding van het financieel memorandum, zal een I-20 formulier aan de aanvragers worden verzonden vanaf UT bekentenissen kantoor. Aanvragers moeten de I-20 formulier, een kopie van hun aanvaarding brief en het financieel overzicht naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of het consulaat te nemen. Na een interview, zal de ambassade of het consulaat te beslissen of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Naar de Verenigde Staten in te voeren, studenten moeten dit visum in hun paspoort en de I-20 formulier. Studenten mogen niet het land binnenkomen op een toeristenvisum met de bedoeling om te studeren in de VS

Het personeel in het Bureau van de Internationale Programma helpt studenten met een pre-arrival informatie, oriëntatie en advies over de academische, sociale, culturele en werkgelegenheid zaken.

Gemiddelde kosten voor full-time undergraduate studenten voor 2013-2014 academisch jaar (herfst en lente).

 • Collegegeld (12-18 credit-uren per semester): $ 23.990
 • Mandatory Fees (verplicht): $ 1782
 • Room and Board (tweepersoonskamer, 15 maaltijden per week): $ 9388
 • Totaal: $ 35.160
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van University of Tampa - Sykes College of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
35,160 USD
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019