Bachelor in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De managementgraad biedt studenten de kennis en specifieke vaardigheden die nodig zijn om een wereldwijd personeelsbestand te ontwikkelen en te leiden. Een minor voor bedrijfskunde is beschikbaar voor studenten die geen hoofdvak volgen aan het College of Business.

Management is meer dan het plannen, organiseren en beheren van middelen; het is de richting van menselijke inspanning in alle facetten van het bedrijfsleven, de industrie en de overheid. Daarom richt het programma zich, naast human resource management, op globaal organisatiegedrag, internationaal zakendoen en strategisch leiderschap. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit boekhouding, economie, ondernemerschap, informatie- en technologiebeheer en marketing.

Studenten in het programma overleggen met lokale bedrijven en non-profitorganisaties als onderdeel van een project van een semester. Door organisaties te helpen echte problemen op te lossen, verwerven studenten essentiële vaardigheden over hoe de activiteiten en competitieve omgevingen van organisaties kunnen worden beoordeeld.

Management majors hebben stage gelopen bij Bank of America, Raymond James Financial, Walt Disney World en de haven van Tampa, om er maar een paar te noemen.

Alumni van het programma zijn werkzaam in management-, advies- en human resource-functies door onder andere Citigroup, Jabil Circuit, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Tech Data, TECO Energy en Verizon. Bovendien schrijven afgestudeerden van management zich vaak in bij prestigieuze graduate en law schools.

Wat zal je leren?

De management major is de kern van het curriculum van het Sykes College of Business. Het is niet alleen het grootste programma, maar het biedt ook een solide basis voor de andere majors binnen het College. Naast algemene bedrijfsconcepten, richt het programma zich op mondiaal organisatiegedrag, internationaal zakendoen en human resource management. Keuzevakken kunnen worden gevolgd in boekhouding, economie, ondernemerschap, financiën, informatietechnologie en marketing.

Onderwerpen van onderzoek zijn onder meer:

 • Strategisch human resource management
 • Leiderschap en teamwerkmodellen en best practices
 • Effectieve bedrijfsculturen en organisatiestructuren in nationale en internationale omgevingen
 • Strategische en operationele analyse en planning
 • Duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en bedrijfsethiek
 • Beoordeling en ontwikkeling van het innovatieve vermogen van een organisatie

Een minor voor bedrijfskunde is beschikbaar voor studenten die geen major volgen aan het Sykes College of Business. UT-managementstudenten kunnen hun studie ook aanvullen met een interdisciplinaire minor leiderschapsstudies of een certificaat in internationale studies.

Internationale bedrijven en management majors genieten van het voordeel van diepgaande studie in management in combinatie met een interdisciplinair wereldwijd perspectief, inclusief taalvaardigheid, cultureel bewustzijn en ervaring in het buitenland.

Via UT en het Non-profit Leadership Centre van Tampa hebben MBA-studenten een unieke kans om zich te concentreren op non-profitbeheer. MBA-studenten kunnen ook kiezen voor innovatiebeheer of internationale handel als concentratie. Een certificaat behalen in non-profitbeheer is een optie voor niet-MBA-studenten.

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Praktische ervaring

UT's managementprogramma's stimuleren real-world leren door klantprojecten, stages, case studies, strategische planning, gegevensverzameling en analyse. Studenten overleggen met lokale bedrijven en non-profitorganisaties als onderdeel van een semester-lang capstone-project. Naast het helpen van organisaties bij het oplossen van problemen uit de echte wereld, verwerven studenten essentiële vaardigheden in het beoordelen van de activiteiten en competitieve omgevingen van organisaties.

stages

Stages en andere praktische projecten profiteren van de status van Tampa als een regionaal centrum voor bedrijven en financiën, waardoor studenten toegang krijgen tot instellingen zoals Bank of America, Disney World, Moffitt Cancer Center, de haven van Tampa, Raymond James en PwC, om noem er een paar. Stages worden georganiseerd door een stagecoördinator van het Sykes College of Business.

Gemeenschap verbindingen

Achthonderd van de gemeenschapsleiders in de regio zijn lid van UT-adviesraden en bieden studenten een wereld van professionele connecties om te verkennen. Studenten communiceren ook met het bedrijfsleven via in-class consultingprojecten, gastsprekers, excursies en UT's Centers and Institutes, waaronder:

 • Centrum voor ethiek
 • TECO Energiecentrum voor leiderschap
 • Naimoli Institute for Business Strategy
 • Lowth Entrepreneurship Centre
 • Instituut voor directeuren van Florida

Internationaal perspectief

Managementstudenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan buitenlandse studiereizen onder leiding van docenten naar locaties in Europa, Azië en Latijns-Amerika. Recente reiscursussen hebben internationale zakelijke communicatie in Dublin, Parijs, Kopenhagen en Milaan onderzocht; de economie van armoede en inkomensongelijkheid in Argentinië en Chili; en internationale managementtechnieken in China.

uitrusting

Het Sykes College of Business-gebouw van 80.000 vierkante meter biedt ultramoderne middelen, zoals het Huizenga Family Foundation Trading Center, dat Bloomberg Professional ™ realtime handelsinformatie biedt voor praktische financiële managementervaring. Studenten hebben toegang tot de nieuwste technologie en professoren gebruiken vaak interactieve webprogramma's om lesmateriaal en opdrachten te delen.

Wat kunt u doen met deze majoor?

Management is een van de grootste, meest gevarieerde en interessante werkgebieden in de wereldeconomie. De praktijk van bedrijfsmanagement in een bepaalde functie kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke managementfunctie en branche van de functie. Ervaren leidinggevenden zeggen dat een van de belangrijkste vaardigheden die een professional kan bezitten, het vermogen is om anderen effectief te beheren. Er is veel vraag naar bekwame managers. Bijgevolg behoren managementprofessionals met de juiste ervaring en referenties tot de best betaalde werknemers ter wereld.

Succesvolle managers zijn leiders en visionairs. Ze richten zich op het behalen van de organisatiedoelen met behoud van efficiëntie en het aanpakken van prestatieproblemen. Managers motiveren mensen om verantwoordelijkheid te nemen en hen verantwoordelijk te houden voor hun werk. Managers moeten zich richten op het behalen van doelen met behoud van efficiëntie en het aanpakken van prestatieproblemen. UT management afgestudeerden zijn werkzaam in management, consulting en human resource stafposities door Citi, General Electric, Jabil Circuit, KPMG, The Nielsen Company, Tech Data, TECO Energy en Verizon, naast vele andere bedrijven.

Managementstudenten die de BS-graad behalen, schrijven zich ook in voor graduate en law schools in het hele land, zoals Columbia University, Stetson University, Thunderbird School of Global Management en de University of Florida. Veel afgestudeerden in het management vervolgen hun opleiding via het MBA-programma van de UT en kiezen voor een concentratie in innovatiebeheer, internationaal zakendoen of non-profitbeheer.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited