Bachelor in het milieu en de agrarische beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Environmental and Agricultural management

Environmental and Agricultural management IBCM

De IBCM Environmental and Agricultural Management (EAM) programma biedt studenten met een interdisciplinaire ervaring in het beheer van kritieke milieukwesties, zoals agrarische productie, biodiversiteit, natuurlijke hulpbronnen en hernieuwbare energie. Als een EAM student, zul je real-world inzicht te krijgen in de moderne milieu en de agro-business praktijken en trends, zodat u met de vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

International en geaccrediteerde graden

Het programma wordt gegeven in het Engels en is gebaseerd op het European Credit Transfer System (ECTS). De cursussen worden internationaal erkend en overdraagbaar.

IBCM biedt twee diploma's:

Bachelor diploma: 3,5 jaar (gelijk aan 210 ECTS) Academy Professional (AP) graad: 2 jaar (gelijk aan 120 ECTS).

Alle IBCM leerlingen krijgen een double degree. Dit betekent dat u een diploma van IBCM en een diploma van onze partner instelling, Lillebaelt Academie voor Professional Hoger Onderwijs in Denemarken krijgt.

Afgestudeerden van het IBCM EAM programma kan ook krijgen een extra diploma erkend door onze partner de Unie Nikola Tesla University in Belgrado, met de officiële titel van "Analyst for Environmental Protection". Door het schrijven van vier extra examens studenten een diploma Unie kan ontvangen in de bescherming van Milieu en Ecologie (ter waarde van 180 ECTS).

Real werkervaring

U ziet twee van drie maanden, full-time stage te lopen tijdens je vierde en zevende semester van de studie, ervoor te zorgen dat u de real-world vaardigheden om te slagen in je carrière.

Rijk en gevarieerd studieprogramma

De afdeling EAM biedt een holistische en multidisciplinaire opleiding, die het beheer evenals de belangrijkste milieu- en agrarische gebieden. In het eerste en tweede semester, de eenheden bestudeerde onder meer: ​​Effectief Communiceren, European Studies, Grondbeginselen van Landbouw en Milieu en Ecosysteem. In het derde semester (voor de eerste stage in het vierde semester) dekt u onderwerpen als: natuur planning, behoud / restauratie, habitat management, groene technologie, hernieuwbare energie en afvalbeheer, voedselproductie en business planning. In de vijfde en zesde semester, zul je kennis en vaardigheden te verwerven in een aantal gebieden, waaronder: biochemie, voedselproductie, duurzaamheid, duurzame landbouw, project management en strategie en business development. En om je studie te sluiten, in de zevende semester zul je je tweede en laatste stage en bachelor thesis af te ronden.

Gevarieerde en boeiende carrièreperspectieven

Er zijn veel spannende carrièremogelijkheden voor studenten met een Bachelor in de EAM van IBCM. Mogelijkheden voor toekomstige werkgelegenheid zijn: milieubeoordeling practitioner, milieu manager, agrarisch econoom en adviseur, voedselveiligheid consultant, bedrijfsleider, en vele anderen.

Excursies

Als onderdeel van je opleiding, krijg je de mogelijkheid deel te nemen aan excursies, die in de klas aanvullen en verbeteren van je studie. De kosten van deze reizen worden meestal gedekt door IBCM.

kansen studie uitwisseling

IBCM is in staat om elk jaar een beperkt aantal internationale studie-uitwisseling kansen te bieden. Deze worden mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Erasmus +, die financieel ondersteunen deze uitwisselingen.

Waar wacht je op?

nu van toepassing je passie om te zetten voor het milieu in een carrière!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we speciali ... Lees meer

Welcome to IBCM, a unique college which prides itself on fresh ways of thinking, learning, and applying knowledge. Based in our two beautiful, modern campuses in North and South Mitrovica, we specialise in preparing our students for the world of work. Lees Minder