Bachelor in het milieubeleid en planning

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het milieubeleid en planning

University Of Wisconsin - Green Bay

De majoor in Milieubeleid en Planning, aangeboden door het Department of Public and Environmental Affairs, Is een milieu-studies programma dat gebaseerd is in de sociale wetenschappen.

Het is ontworpen om studenten voor te bereiden voor een verscheidenheid van uitdagende beroepen met betrekking tot de planning, analyse, ontwerp en beheer van beleid en programma's te maken met de natuurlijke en door de mens gecreëerde milieu. Deze interdisciplinaire belangrijkste is ook geschikt voorbereiding voor verdere studie in een breed scala van de graduate programma's, met inbegrip van milieu-studies, de openbare orde, het openbaar bestuur, recht, stedelijke en regionale planning, en aanverwante gebieden. Door deze grote, studenten ontwikkelen van kennis en vaardigheden in de planning en besluitvorming, de openbare orde, politieke en economische systemen en de milieuwetenschappen, en het verwerven van de analytische capaciteiten voor deelname aan de processen die milieukwaliteit in de toekomst vorm zullen geven.

Stages, speciale onderwerpen cursussen en / of projecten voor toegepast onderzoek zijn beschikbaar voor elke student. Stages zijn vooral aangemoedigd. Deze zijn over het algemeen op korte termijn posities met lokale overheden of instanties (meestal niet-betaalde) waar studenten uit te voeren projecten in verband met hun academische interesses en vaardigheden. Naast het verkrijgen van waardevolle ervaring, studenten verbeteren hun kansen voor de toekomstige werkgelegenheid en graduate school.

Afgestudeerden werken in de publieke, private en non-profit organisaties. Zo hebben studenten werkgelegenheid met milieugroeperingen gevonden, in de lokale overheid en in de naleving van de milieuwetgeving afdelingen van grote bedrijven. Informatie over carrières kan worden gevonden op het internet, of in de carrière van gidsen. Ander materiaal over carrière kan in Student Services 1600 worden herzien in het University's Career Services. Dat kantoor kan u ook helpen bij het verkennen van carrièremogelijkheden en het opstellen van een CV.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een Milieubeleid en Planning belangrijke of minderjarige, contact opnemen met de programma-adviseur of de voorzitter van Public and Environmental Affairs om programma's van de studie die beschikbaar zijn te bespreken. Zij kunnen u adviseren over de beste volgorde waarin om cursussen te volgen, de meest geschikte manier voor te bereiden op specifieke cursussen, en u te helpen slagen in het programma. Je moet ook overwegen praten met studenten in het programma, of de toegang tot de nieuwsbrief op de website van de afdeling. U kunt ook naar het PEA-afdeling homepage te onderzoeken voor informatie over stages, natuurlijk syllabi, docenten en andere relevante onderwerpen.

Leerresultaten

De faculteit leden in Publieke en milieu Affairs hebben veel nagedacht over wat we verwachten dat onze majors in Milieubeleid en Planning te leren om ze goed te bedienen in hun toekomstige loopbaan. We zijn met inbegrip van een kopie van die "leerresultaten" hier, zodat u weet in het algemeen wat onze verwachtingen zijn. Elk van de leerresultaten hieronder geeft aan welke vakken in het curriculum zijn bijzonder geschikt voor dit doel.

Als onderdeel van onze jaarlijkse inspanning te beoordelen hoe goed onze majors aan het doen zijn bij het voldoen aan deze verwachtingen, zullen we minstens één schriftelijke opdracht in elk van onze kern cursussen met behulp van deze criteria te beoordelen. We zullen ook een vragenlijst te sturen naar zijn afstuderen senior majors om hen te vragen hoe goed ze geloven dat het programma hen geholpen om dezelfde doelstellingen te bereiken.

  • Vertonen een begrip en het vermogen om te implementeren duurzaamheid als een betrokken burger (PU EN AF 102, 323, 324) - Basiskennis demonstreren van milieu-wetenschap en bepaalde andere gebieden van de natuurwetenschappen (ENV SCI-102 en zowel de hoofd- en kleine niveau milieukunde, biologie, aardrijkskunde en geologie cursussen).
  • Express kennis van de concepten, principes en theorieën van het milieubeleid, de wet, en planning (PU EN AF-202, 408, 301, 322, 350, en 378).
  • Engage in ethische besluitvorming en kritisch denken in het milieubeleid en planning (PU EN AF 430).
  • Communiceer duidelijk en efficiënt over het milieubeleid en de planning (alle opleidingen).
  • Gebruik technische vaardigheden in het milieubeleid en planning (PU EN AF-301, 378, 322, en andere upper-level cursussen).
  • Kwalificeer je voor afgestudeerde werk in de scholen van de milieu-studies, de openbare orde, openbare zaken, planning, of aanverwante gebieden, of om zich te kwalificeren voor het instapniveau professionele werkgelegenheid in het milieubeleid en planning (alle opleidingen).
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates