Bachelor in het muziekonderwijs

Five Towns College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het muziekonderwijs

Five Towns College

Hoeveel zal dit programma me kosten?
  • Collegegeld en kosten: $ 78.040 - Boeken en benodigdheden: $ 5000 - On-campus room & board: $ 50.040 * De bovenstaande bedragen zijn inclusief de kosten voor het gehele programma, uitgaande van een normale tijd om te voltooien. Merk op dat deze informatie is aan verandering onderhevig.


Internationale Beurzen

Internationale studenten toegelaten tot Five Towns College komen in aanmerking voor een internationale beurs variërend van $ 1.000 tot $ 10.000 USD per jaar te ontvangen. Deze beurzen zijn gebaseerd op talent en / of verdienste en zijn renumerable gebaseerd op de beurs criteria uiteengezet in de awards brief. Deze beurzen worden toegekend aan zowel de undergraduate en graduate niveau.


Welke financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar om me te helpen betalen voor dit programma?

Financiering voor dit programma zijn beschikbaar via subsidies, beurzen, leningen (federale en prive) en institutionele financieringsplannen. De mediane bedrag van de schuld voor programma afgestudeerden wordt hieronder weergegeven: - Federale leningen: $ 47,808 - Prive-onderwijs leningen: $ 36,186 - Institutionele financieringsplan: $ 0 De school heeft ervoor gekozen om de volgende informatie verstrekken: 100% van het programma afgestudeerden gebruikt leningen voor de financiering te helpen hun kosten voor dit programma.


Hoe lang duurt het me naar dit programma te voltooien?

Het programma is ontworpen om 4 jaar duren. Van degenen die het programma afgerond in 2012-2013, 63% afgewerkt in 4 jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
78,040 USD
collegegeld
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates