Bachelor in het onderwijs (primair onderwijs) (bedp)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Education (Primair Onderwijs) (BEDP)

Deze cursus bereidt studenten voor leraren in het basisonderwijs (Overgang naar Jaar 7) zijn. Het voldoet aan de nationale en lokale behoefte aan leraren van voorbeeldige praktijk inzetten voor de verbetering van onderwijsresultaten voor alle kinderen en jonge volwassenen. Het benadrukt de verbetering van het onderwijsleerproces relatie in de klas, bewust te maken van problemen rond inheemse onderwijs en het ontwikkelen van een weloverwogen, evidence-based benadering van leren en onderwijzen in primaire instellingen. De cursus bestaat uit discipline-specifieke curriculum en pedagogische studies, algemeen onderwijs studies en beroepservaring.

De cursus is zowel theoretisch als praktisch, het verstrekken van een stevige kennisbasis in de kern inhoud gebieden van de school curriculum, kennis van de hedendaagse benaderingen van problemen in het onderwijs, zoals inclusiviteit, kinderen en adolescenten ontwikkeling en het bevorderen van positief gedrag, en uitgebreide ervaring op scholen .

Inheemse perspectieven zijn bijzondere aandacht, met naar verwachting alle studenten om studies in inheemse talen en geletterdheid evenals onderzoeken specifieke strategieën te ondernemen voor het verbeteren van onderwijsresultaten voor inheemse kinderen.

Studenten met relevante VET kwalificaties krijgen krediet in de richting van de loop aangepast aan het niveau van hun kwalificatie.

Deze cursus is verkrijgbaar in de fast-track-modus. Studenten kunnen beginnen in semester 1, semester 2 of de zomer semester.

De cursus maakt gebruik van een scala van flexibele multi-modale leveringsmogelijkheden dat onder meer workshops, Learnline, face-to-face levering en externe studies.

Criminal History Controle: studenten moeten hebben ontruimd een politiecontrole en / of werken met kinderen controleren voordat ze de praktijk lesgeven kan ondernemen. Studenten van wie de politie controleren en / of werken met kinderen Controle worden niet gewist door de onderwijssector zal niet in staat zijn om de praktijk onderwijs te ondernemen en zal daarom niet in staat zijn om de eisen van de opleiding af te ronden.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Professional Recognition

Deze cursus is geaccrediteerd door de Northern Territory Teachers Registration Board (NTTRB) en de Australische Instituut voor Onderwijs en School Leadership (AITSL). Deze accreditatie biedt nationale erkenning voor de toepassing van de leraar registratie in Australië.

Laatst bijgewerkt op sep 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder