Read the Official Description

Bachelor in het onderwijs Engels als tweede taal

Het programma omvat volgende cursussen:

Geschiedenis van het Engels Taal

Deze cursus wordt de ontwikkeling van het Engels, te kijken naar zowel het Engels (de geluiden, de woordenschat, en de dialecten) en de sociale en politieke krachten die de taal hebben beïnvloed. Drie basisthema's bieden de structuur: de geschiedenis, de diversiteit en verandering. De geschiedenis van het Engels als het zich ontwikkeld in Engeland, de Verenigde Staten en andere delen van de wereld.

Engels Syntax voor TEFL leraren

Moderne Engels grammatica is een systematische en grondige onderzoek van de structuur van de hedendaagse Engels grammatica. De cursus verkent het gebruik probleem in verband met de hedendaagse grammatica in zowel woord en geschrift. Grammatica is dat het systeem van de beginselen en regels die ons in staat om onze woorden en zinnen te organiseren in samenhangende, betekenisvolle taal. Grammaticale gebruik van "fouten" optreden wanneer een van ons schenden deze beginselen of regels van grammaticale organisatie.

Modern Engels Grammatica

De cursus verkent het gebruik van problemen in verband met de hedendaagse grammatica in zowel woord en geschrift. De cursus richt zich ook op de drie fundamentele kwesties ten grondslag liggen aan een fout van grammaticale gebruik: de notie van Standard Engels, de effecten van taalverandering op Engels grammatica, en de effecten van taal opvattingen over onze ideeën van de "juiste" Engels.

Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Lebanese International University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
139
per credit
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum