Bachelor in het onderwijs Engels als tweede taal

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in het onderwijs Engels als tweede taal

Het programma omvat volgende cursussen:

Geschiedenis van het Engels Taal

Deze cursus wordt de ontwikkeling van het Engels, te kijken naar zowel het Engels (de geluiden, de woordenschat, en de dialecten) en de sociale en politieke krachten die de taal hebben beïnvloed. Drie basisthema's bieden de structuur: de geschiedenis, de diversiteit en verandering. De geschiedenis van het Engels als het zich ontwikkeld in Engeland, de Verenigde Staten en andere delen van de wereld.

Engels Syntax voor TEFL leraren

Moderne Engels grammatica is een systematische en grondige onderzoek van de structuur van de hedendaagse Engels grammatica. De cursus verkent het gebruik probleem in verband met de hedendaagse grammatica in zowel woord en geschrift. Grammatica is dat het systeem van de beginselen en regels die ons in staat om onze woorden en zinnen te organiseren in samenhangende, betekenisvolle taal. Grammaticale gebruik van "fouten" optreden wanneer een van ons schenden deze beginselen of regels van grammaticale organisatie.

Modern Engels Grammatica

De cursus verkent het gebruik van problemen in verband met de hedendaagse grammatica in zowel woord en geschrift. De cursus richt zich ook op de drie fundamentele kwesties ten grondslag liggen aan een fout van grammaticale gebruik: de notie van Standard Engels, de effecten van taalverandering op Engels grammatica, en de effecten van taal opvattingen over onze ideeën van de "juiste" Engels.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Lees Minder