Bachelor in het onderwijs studies (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs studies (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

De voorbereiding van de deskundigen op het gebied van onderwijs en opleiding in staat zijn om te werken in een niet-schoolse context, in de sociale planning, in openbare diensten en training organisaties, non-profit en particuliere ondernemingen.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

  • Beroepen gekoppeld aan het leren en opleiding processen die betrokken zijn bij de diensten voor individuen, gezinnen en de gemeenschap
  • bezig met de verbetering van de relaties in de diensten voor het publiek (met name de ouderen, minderjarigen en families) en in moeilijke situaties gemeenschap Beroepen
  • Onderwijs en opleiding beroepen in Public Administration, in de staat gecontroleerde en lokale organisaties, en posities waarbij samenwerking met instellingen
  • Beroepen in verband met de interculturele betrekkingen en internationale samenwerking
  • Beroepen in verband met onderwijs, opleiding en planning met betrekking tot de bescherming van het milieu en interventie op lokaal niveau.

CURRICULA

  • Children's adviseur
  • Ouderen People's adviseur
  • Labour adviseur
  • Sociale en communautaire Adviseur

ENTRY PROEVEN

Er is geen selectie test voor de inschrijving in de loop, maar er is een test om beginniveau van de leerling vast te stellen van de bevoegdheden: studenten in het eerste jaar van de opleiding in de Pedagogische Studies zijn vereist een niveau van vaardigheid in de geschiedenis te hebben bereikt, filosofie, Pedagogiek, Psychologie.

Elk jaar worden binnenkomst proeven gehouden in september.

Diensten voor de opleiding

Toelating

Toelating tot de Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student heeft een diploma di maturita ( "A" Levels / Higher School Certificate) kreeg na 5 jaar op een middelbare school.

On-line zelftests

Evaluatie tests zijn vrij beschikbaar op lijn op de universiteit de website van de volgende vreemde talen: Frans, Engels, Spaans en Duits. Passen deze tests zorgt ervoor dat studenten het minimum taalkundige competenties die nodig zijn om vervolgens de Foreign Language tests waaruit blijkt dat hun kennis van de talen die een deel van hun studie Plan zijn.

Studiebegeleiding

De faculteit biedt een tutoring dienst welke inhoudt dat het onderwijzend personeel, docenten en studenten. Het doel is om te helpen en te adviseren studenten bij hun studie. In het bijzonder wordt hulp gegeven aan studenten die zich inschrijven in de weken net voor de lessen beginnen en bijstand wordt gegeven met betrekking tot transfers van Vecchio ordinamento tot nuovo ordinamento, en van andere universiteiten of andere opleidingen. Advies wordt ook gegeven met betrekking tot de keuze van de specialisatie van de student en zijn studie en opleidingsprojecten.

opleiding

Diverse mogelijkheden worden geboden die gekoppeld zijn aan de student de opleiding en afstudeeronderwerp.

Deze zijn het resultaat van een samenwerking tussen de universiteit en de ontvangende bedrijven of overheidsinstanties, die beide gericht zijn op de doelstellingen van de stagiair te identificeren, het plan van de activiteiten die moeten worden ondernomen door de stagiair (ondersteund en begeleid door de universitaire docenten en mentoren) en overzicht het eindresultaat.

Internationale relaties

De faculteit heeft de samenwerking en internationale uitwisseling uitgevoerd met de universiteiten van Barcelona, ​​Perpignan, Genève, Freiburg ...

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan