Bachelor in het onderwijs

Crandall University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

Crandall University

Onderwijs Op Crandall

De Bachelor of Education programma op Crandall University is een van de meest gerespecteerde voorbereiding van de docent-programma's in Oost-Canada. Een Crandall Onderwijs graad bereidt je om les te geven in vrijwel elke klas, waar dan ook.

Het doel van onze Bachelor of Education programma is om leraren die de student centraal educatieve leiders zullen worden met een engagement om de belangrijke missie van het opleiden generationsto komen studeren.

Na succesvolle afronding van de Bachelor of Education graad, wordt u goed voorbereid op het aanleren van uitdagingen aan te gaan in een brede waaier van de klas instellingen. U zult ook in aanmerking te komen voor een New Brunswick Level 5 lesbevoegdheid, die beschikt u om les te geven in het basis- of secundaire school klas.

U kunt kiezen uit twee programma opties:

  • Elementair
  • Secundair

U kunt uw Bachelor of Education nastreven in een van de twee manieren:

Opeenvolgend - U zult vier semesters van de lerarenopleiding te voltooien nadat u uw undergraduate degree (BA, BBA of B.Sc.) of gelijkwaardig hebben afgerond.

Gelijktijdig - Genomen op hetzelfde moment als uw undergraduate degree (BA, BBA of B.Sc.), deze benadering vereist een minimum van 5 jaar voor beide graden te voltooien. Wilt u de gelijktijdige programma voort te zetten, moet u een aanvraag tijdens het tweede semester van je eerste jaar bij Crandall.

Speciale Programma Highlights voor een Bachelor of Education

  • Onze Bachelor of Education afgestudeerden houden een sterke reputatie in de hele wereld. Vaak worden ze specifiek gevraagd voor stage in plaatsen zoals China en Australië.
  • Onderwijs professoren op de hoogte blijven van de huidige literatuur en de methodologie besproken in vakbladen, zodat onze studenten leren van de allernieuwste technieken en benaderingen.
  • Studenten leren de nieuwste klas technologie met inbegrip van dergelijke middelen zoals Smart boards, student response systemen, digitale document camera's en infrarood klas geluidsversterking gebruiken.
  • Het programma omvat 17 weken in de klas - 2 weken van observatie en 15 opeenvolgende weken van de werkelijke ervaring met lesgeven. Studenten hun eerste semester werk natuurlijk voordat ze in een klaslokaal, zodat ze maximaal voordeel kunnen halen uit hun waarnemingen.
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Moncton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Moncton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan