Bachelor in het onderwijs

University College South Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

University College South Denmark

Bachelor in het onderwijs

Je wordt toegelaten als een leraar voor het basis- en lager secundair niveau in drie onderwerpen. U zult een hoge kwaliteit theoretische instructie ontvangen, en je zal 24 weken van toezicht scholen ervaring tijdens je studie.

Het eerste jaar van de voertaal is Engels of Duits, afhankelijk van uw keuze. U zal worden geïntegreerd in een klas van de Deense studenten die leraren van het Engels of Duits te worden als een vreemde taal. Samen met u een intensieve training in de Deense taal ontvangt. Als u woont in of verhuizen naar Denemarken, deze cursus is gratis.

Vanaf het tweede jaar en verder vindt u de gebruikelijke syllabus in het Deens volgen. Als uw eerste onderwerp is Duits u ofwel wiskunde of wetenschap of Engels als tweede onderwerp te kiezen.

In het afgelopen jaar bent u vrij om uw derde onderwerp uit een breed scala aan mogelijkheden, zoals kunst, muziek, biologie, speciale behoeften, huishoudkunde of sport te kiezen. Het academisch jaar loopt van half augustus tot december (in het najaar semester) en van half januari tot half mei (voorjaar semester). Examens vinden plaats in juni.

Studie Milieu

De campus is gelegen in het centrum van Haderslev. De oudste gebouwen dateren uit halverwege de 19e eeuw, en onze campus is een charmante mix van oud en nieuw. Je zal moeten ongeveer 600 medestudenten.

Lerarenopleiding in Haderslev heeft een leidende positie in het gebruik van nieuwe technologieën in het onderwijs en leren. Het gebruik van interactieve borden is een geïntegreerd onderdeel van klassikaal onderwijs. Eén van de kenmerken voor de Deense manier van lesgeven en leren is een vriendelijke en informele sfeer, die zeer wordt gewaardeerd door onze internationale studenten. De syllabus is een mix van lezingen, groepswerk, presentaties van studenten, en projectmatig leren.

Haderslev is een middeleeuwse stad met ongeveer 30.000 inwoners, prachtig gelegen aan de oostkust van Zuid-Jutland op een 12-kilometer lange fjord en omgeven door een uitgebreid systeem meer, 50 kilometer ten noorden van de Deens-Duitse grens. Er zijn veel vrije tijd mogelijkheden zoals sport, concerten, bioscoop, cafés, etc.

Economie

Als EU-burger u geen vergoeding te betalen. Echter, er rekening mee dat de kosten van levensonderhoud relatief hoog zijn in Denemarken: ongeveer 650-800 euro per maand in totaal.

Wij kunnen u helpen vinden accommodatie - meestal flats die je deelt met andere studenten. U kunt een parttime baan naast je studie, maar we raden u aan het werk tijdens het eerste jaar, omdat je erg druk leren Deense zal zijn.

Wat verwachten wij van u?

  • Een hoger secundair diploma / high school diploma
  • Spreekvaardigheid in het Engels of Duits
  • En in het bijzonder - dat je open-minded, flexibel en bereid om een ​​nieuwe taal te leren zijn

Deadline inschrijving 1 juni 2013

Niet-Europese burgers worden alleen geaccepteerd als gevolg van een bilaterale overeenkomst met een universiteit of als ze een permanente verblijfsvergunning in Denemarken!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Denemarken - Haderslev
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Haderslev
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan