Bachelor in het onderwijs

Birmingham-Southern College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

Birmingham-Southern College

Bachelor in het onderwijs

Meer dan ooit, de wereld heeft grote leraren. Hier bij Birmingham-Southern College, dat is wat we u zult maken. Of u nu observeren, leren, of het plannen van lessen in de scholen, krijg je meteen een realistisch beeld van het onderwijs als een beroep en krijgen de kans om effectief onderwijs scholen-maar ontwikkelt u zult het niet alleen doen. Onze studenten krijgen een mix van theorie en praktische ervaring in de klas rond Birmingham en over de hele wereld, en ze zijn onderwezen en begeleid door getalenteerde docenten die uit de eerste hand ervaring over wat werkt.

We leren de manier waarop je leert in je eigen klas. Engage in een reeks van educatieve activiteiten, dan leren waarom ze werken en hoe ze zelf toe te passen. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd op hetzelfde moment.

Je krijgt veel hands-on ervaring. Eerstejaars majors brengen hun januari termijn werken in lokale klaslokalen, vervolgens analyseren hun ervaringen tijdens de lente semester. Studenten later werken met jongeren in een bepaald gebied, zoals lezen, rekenen of sociale studies. En al onze studenten doen minstens een volledige semester van studentassistenten.

Wij bieden kleine, intieme klassen die de Birmingham-Southern ervaring karakteriseren. Uw instructeurs weet je, en je bent een deel van een educatieve gemeenschap die deelt in de grotere visie van de vrije kunsten ervaring en de voorbereiding voor het leven biedt.

Al onze lerarenopleidingen zijn geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE) en de Alabama State Department of Education. De Alabama State Report Card heeft BSC een "A" rang voor de lerarenopleiding gegeven sinds de start waardering programma's.

U kunt buiten je comfort zone, of dat nu het raken van de binnenstad, het onderwijs in een landelijke school of naar het buitenland reizen naar Ghana, waar we een samenwerkingsverband met een school systeem waarmee onze studenten te leren en docent in het dorp klaslokalen.

U leert hoe om kritisch te denken, hoe om duidelijk te spreken, hoe te overtuigen en hoe om te leiden. Wanneer u klaar bent, word je voorbereid op graduate school of een klas van uw eigen-waar ook ter wereld je kiest om te leren leiden.

Leerresultaten en Departementale Missie

Na voltooiing van het onderwijs belangrijk, zullen de studenten in staat om:

 • demonstreren schriftelijke communicatieve vaardigheden,
 • demonstreren mondelinge communicatieve vaardigheden,
 • aantonen kennis van conceptueel kader,
 • demonstreren regelingen die noodzakelijk zijn voor het onderwijs,
 • plan voor instructie,
 • articuleren een filosofie van het onderwijs,
 • demonstreren didactische vaardigheden.

Onze missie

Birmingham-Southern College daagt leerlingen om zelfstandig te denken, om de kunsten en wetenschappen esthetisch en kritisch te onderzoeken, en om duidelijk te communiceren. Het bevordert de vooruitgang van de wetenschap, persoonlijke en vindingrijk leren, en uitgebreide advisering.

Het departement Onderwijs wil de missie van het college aan te vullen door middel van een academisch rigoureus, intellectueel stimulerend programma van ervaringen. Onze missie is om doelgericht en opzettelijke leraren die weten, waarom, en hoe te produceren.

Het departement Onderwijs wordt filosofisch geaard door de principes van het sociaal constructivisme en kritische theorie.

Cursussen van Study

Wij bieden drie leraar certificering velden: Lagere / Collaborative, Voortgezet Onderwijs, en kunsteducatie. De Godsdienst-Onderwijs Interdisciplinair major is ook beschikbaar voor studenten niet op zoek naar certificering. Allen zijn vier jaar undergraduate graden.

Certificering gebieden omvatten elementaire / collaborative onderwijs voor studenten die willen leren rangen kleuterschool tot zes. Deze belangrijke certificering biedt zowel basisonderwijs en collaborative leraar K-6 (speciaal onderwijs). Certificeringsprogramma's worden ook aangeboden voor studenten naar secundair onderwijs rangen 6-12 en voor studenten te leren om les te geven in het kunstonderwijs (beeldende kunst of muziek onderwijs) in de kleuterschool tot en met 12. Binnen deze leerlingen, studenten krijgen graden in hun academische gebieden en zijn gecertificeerd om les te geven.

Elementaire / Collaborative Onderwijs Bachelor of Science rangen K-6

 • Secundair Onderwijs rangen 6-12
 • biologie
 • chemie
 • Engels Language Arts (Engels Degree)
 • Algemene Sociale Wetenschappen (History of History / Political Science Degree)
 • geschiedenis
 • Math
 • Natuurkunde
 • Spaans

Kunsteducatie rangen P-12

 • Beeldende Kunsten
 • Muziek Educatie
 • Godsdienst-onderwijs (niet-certificering)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Birmingham, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates