Bachelor in het onderwijs

HIWASSEE COLLEGE

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

HIWASSEE COLLEGE

Wij zijn verheugd u denkt over het deel gaan uitmaken van de Hiwassee community! We zijn hier om u te helpen met alles en nog wat je nodig hebt. We zouden graag om eventuele vragen die u heeft over het College van academici om de betaalbaarheid en daarbuiten te beantwoorden.

Onze campus is gegroeid van slechts zeven acres naar een grotere campus, bestaande uit achttien gebouwen gelegen op 400 acres.

Een universiteit Parallel Associate Degree Programma bevat de eerste twee jaar van een typisch vier jaar hogeschool of universiteit programma. Studenten in dit programma zijn degenen die verwachten te dragen aan een andere senior instelling na hun afstuderen aan Hiwassee College. De Associate of Arts of Associate of Science diploma wordt uitgereikt. De faculteit en het personeel van Hiwassee College werken nauw samen met onze studenten en met naburige hogescholen en universiteiten om een ​​soepele en nauwkeurige overdracht van kredieten te waarborgen. Het college handhaaft uiteraard-bycourse overdracht gelijkwaardigheid tafels met vele vier jaar hogescholen en universiteiten om de overdracht te vergemakkelijken en om de leerling en zijn / haar adviseur met de ontwikkeling van academische opleiding te helpen. In overleg met adviseurs, kan de student een individueel programma van de studie om hun doelen en interesses op gebieden zoals Allied Health, Business, Onderwijs, Liberal Arts, muziek, wetenschap, en pre-professioneel ontwerp. De universiteit Parallel Associate Degree programma aangeboden door het College kan worden aangepast om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van de student en aan de eisen van de senior instelling waaraan de student verwacht dat over te dragen tegemoet. Echter, bij het maken van eventuele wijzigingen in een curriculum moet de student moet u alle Algemene Onderwijs cursussen die nodig zijn voor het afstuderen te voltooien.

ONDERWIJS

CURSUS BESCHRIJVING

1010 - Grondslagen van Onderwijs

Een onderzoek naar de invloed van historische, filosofische, politieke en sociologische factoren op de ontwikkeling van het Amerikaanse onderwijs. Analyse van de hedendaagse pedagogische theorie en praktijk en de rol van de school in de Amerikaanse samenleving. Nadruk op het curriculum, normen, evaluatie, leertheorie, school bestuur en financiën, professionaliteit, en onderzoek in de huidige problemen. Studenten vullen een 20-hourfield ervaring in de openbare scholen, het handhaven van een observatie dagboek als onderdeel van hun Teaching Portfolio. Drie uur krediet. Vallen.

1200, 1210, 1220, 1230, 2500, 2510, 2520, 2530 - Reading Tutor Practicum (ook genoemd als Engels 1200, 1210, 1220, 1230, 2500, 2510, 2520, 2530)

Studenten deelnemen aan een 5-week lezen programma op de Boys and Girls Club van Monroe County met vijftien uur contacttijd in de voorbereiding en begeleiding. Studenten houden een dagboek voor de herziening van hun ervaringen en rekening houdend met de toepassing van de begrippen van het lezen theorie. Een uur krediet elk semester. Studenten kunnen niet meer dan twee practica per semester te nemen en kan een maximum van acht (8) uur practicum krediet in de richting van het afstuderen van toepassing.

2210 - Educational Psychology (ook genoemd als psychologie 2210)

Een studie van het menselijk gedrag en het leren behandeld in het kader van het onderwijs processen. De aard van de verschillende mentale kenmerken zoals intelligentie, interesse, kennis, meting, beoordeling, en hun betekenis voor educatieve doelen. Elementaire beschrijvende en verklarende statistiek. Voorwaarde: Psychologie 1110-1120. Drie uur krediet. Spring.

2310 - Introductie in Early Childhood Education

Een inleidende cursus in de ontwikkeling van jonge kinderen en het onderwijs, waarvan het doel is te presenteren, te beschrijven, en de belangrijkste concepten en principes met betrekking tot het gebied van voor- en vroegschoolse educatie van toepassing. Observaties in verschillende kinderopvang instellingen zijn een integraal onderdeel van de cursus. Drie uur krediet. Aangeboden nodig.

3440 - Computer Applications in het onderwijs (ook genoemd als CIS 3440)

Een onderzoek van de specifieke manieren computer-technologie draagt ​​bij aan de kwaliteit van de educatieve omgeving, met inbegrip van een herziening van de educatieve en productiviteitssoftware en internetbronnen, evenals een overzicht van besturingssystemen, hardware en onderhoud. Drie uur krediet.

1

Echte leven.

Hiwassee College is een plek waar leren komt in de klas, maar nog belangrijker is het afkomstig is van real-world ervaring. U kunt worden verrast hoe weinig je ziet het bureau voor u. Leren is meer dan hands-on. Het is het echte leven.

Avontuur.

Met elke hoek draaien, zul je avontuur. Atletiek jouw ding? We hebben bijna elke sport beschikbaar en zijn altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe atleten. Meer in de buitenlucht? Hier kan je jezelf raften op een rivier van stroomversnellingen, wandelen een uitdagende parcours, of gewoon in de majesteit van de prachtige natuur.

De volgende lijst van hogescholen en universiteiten hebben geverifieerd dat zij credits Hiwassee College hetzij als directe overdracht of case-by-case basis zal accepteren. Dit is geen uitputtende lijst, maar het is een uitstekende reeks van mogelijkheden voor studenten die het verdienen van dubbele inschrijving credits.

 • Brevard College
 • Bryan College
 • Carson-Newman Universiteit
 • Christian Brothers University
 • Clemson University
 • Cumberland University
 • East Tennessee State Univeristy
 • Emory & Henry College
 • Iowa Central Community College
 • Kentucky State University
 • Lincoln Memorial University
 • Maryville College
 • Milligan College
 • Universiteit Samford
 • St. Petersburg College
 • Tennessee Technological University
 • Tennessee Wesleyan College
 • Trevecca Nazarene University
 • Trine University
 • Tusculum College
 • Universiteit van de Cumberlands
 • Universiteit van Tennessee-Chattanooga
 • Universiteit van Tennessee-Knoxville
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Madisonville, Tennessee
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates