Bachelor in het onderwijs

Hardin-Simmons University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

Hardin-Simmons University

De doelstellingen voor de Vakgroep Onderwijskunde omvat het leveren van kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding centered pre-professionele en professionele opleiding in een christelijke omgeving, en het stimuleren van studenten om het leven van de dienstverlening leiden tot de gemeenschap, het beroep, en onze wereld.

De Vakgroep Onderwijskunde biedt de volgende undergraduate certificeringsprogramma's:

  • EC-6 (rangen Early Childhood-6 Grade)
  • 4-8 (gespecialiseerde inhoud gebieden: Engels / Language Arts / lezing, Engels / Language Arts / Reading / Social Studies, Math en Science)
  • 7-12 (gespecialiseerde inhoud gebieden)
  • EC-12 (Kunst, Muziek, Theater, Lichamelijke Opvoeding, Spaans)

De HSU faculteit leden insluiten kansen door veld ervaringen en zomerkampen in voorbereiding van de docent cursussen voor onderwijs majors om samen te werken en samen te werken met openbare school beheerders en de faculteit leden in de lokale, regionale. Studenten ontwikkelen vertrouwen in de voorbereiding van relevante en zinvolle instructie voor diverse leerlingen, een professionele houding, terwijl het onderwijs in verschillende instellingen, en een evenwichtig beeld van de beste onderwijspraktijken.

Wij bieden ook certificering op het graduate niveau voor Master Teacher Reading, Reading Specialist en hoogbegaafde Aanvullende Certification, evenals graduate graden in Reading Specialist Onderwijs en Gifted Education. De Vakgroep Onderwijskunde voorziet ook in een post baccalaureaat certificeringsprogramma, Express Teacher Certification (ETC) voor de afgestudeerden die leraar certificering.

Toelating

Toelating tot de lerarenopleiding van de Universiteit is middels een verzoek aan de decaan van de School of Education Irvin bij voorkeur bij de voltooiing van 36 semester uur. Een kandidaat voor de toelating moet de aanvraag voor toelating tot de lerarenopleiding te voltooien. Hij / zij moet aan alle University goedgekeurde standaarden te worden toegelaten, waaronder, maar niet beperkt tot minimum bereikt 2,8 GPA, hebben een graad plan bestand, bewezen vaardigheid in het lezen, mondelinge en schriftelijke communicatie, en wiskunde. Toelatingsbeleid en de normen voor toelating zijn op aanvraag in het decanaat, Irvin School of Education beschikbaar. Alle normen moeten worden voldaan alvorens aanvraag bij de voorbereiding van de docent-programma en inschrijven in elke professionele ontwikkeling cursus. Studenten die van plan zijn aanvraag bij de voorbereiding van de docent-programma te maken worden aangemoedigd om zo vroeg mogelijk het toelatingsbeleid en de normen voor de toelating te verkrijgen tot vertragingen bij de toelating te vermijden. Alle studenten die geïnteresseerd zijn in de voorbereiding van de docent-programma bij HSU moet voldoen aan de HSU Certification Officer in Abilene Hall aan de voorbereiding van de docent-programma en de toelatingseisen te bespreken.

De HSU lerarenopleiding is goedgekeurd door de State Board of Education als een Center for Professional Development and Technology. Een vereiste voor het zijn een centrum is dat er veld baseren op de voorbereiding van de docent-programma. Die cursussen die een field-based component studenten eisen om te communiceren met openbare school studenten en docenten op een openbare school plaats.

certificaat

In afwijking van het feit dat een student is aangehouden in de lerarenopleiding op het punt van de voltooiing van alle academische eisen, Universiteit aanbeveling voor de certificering van de kandidaat is afhankelijk van het bewijs van alle eisen en normen van de lerarenopleiding van de Unviersity te hebben voldaan. Dit wordt bepaald door een definitieve evaluatie van de kandidaat volledig verslag met betrekking tot: (1) academische record, (2) student het onderwijs, (3) beroepsethiek, en (4) het passeren van de vereiste staat gemandateerd texes examens. De HSU Certification Officer adviseert afgestudeerden aan de State Board voor Educator Certification / TEA voor certificering als alle certificatie-eisen is voldaan.

Geen student in aanmerking komt voor certificering aan te bevelen als hij / zij heeft een graad van D of onvoldoende in zijn / haar (en) van het preparaat / onderwijs veld (en), PSYC 3333, of in een cursus pedagogie en professionele ontwikkeling. Certificering en / of in aanmerking te komen voor de certificering zijn geen vereisten voor het afstuderen.

Accreditatie

Hardin-Simmons University voorbereiding van de docent-programma wordt jaarlijks geaccrediteerd door de Texas Education Agency. Accreditatie is gebaseerd op het voldoen en / of overschrijding van de minimale slagingspercentages op de texes examens. De State Board voor Educator Certification, Bureau van Accountability heeft toegewezen Hardin-Simmons University Irvin School of Education voorbereiding van de docent-programma een rating van "Accredited" onder het systeem van verantwoording voor Opvoeder Voorbereiding goedgekeurd door Texas Education Code 21,045 elk jaar sinds score van voorbereiding van de docent entiteiten is toegewezen. Gedetailleerde informatie met betrekking tot verantwoording en titel II rapport kan worden geraadpleegd op de www.sbec.state.tx.us.

Details met betrekking tot specifieke cursussen nodig is in elk van de voorbereiding van de docent-programma's en vakbeschrijvingen kan worden geraadpleegd in de huidige Hardin-Simmons Undergraduate Catalog.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
12,615 USD
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan