Bachelor in het onderwijs

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

North Park University

Bachelor in het onderwijs

Of je net begint uw undergraduate programma, overweegt carrière verandering een post-bachelor, of op zoek naar specialisatie in een bepaald gebied van het onderwijs als een gecertificeerd / licentie leraar, kunnen School of Education North Park University's helpen u uw doelen te bereiken. Al meer dan 40 jaar, hebben we de voorbereiding van opvoeders op de behoeften van de studenten in een complexe, veranderende wereld te ontmoeten. Op North Park, dan heb je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te gedijen als een zeer effectieve opvoeder te ontwikkelen.

De School of Education heeft een sterke reputatie opgebouwd in de publieke en private scholen in Chicago en de staat Illinois; districten en bestuurders erkennen de uitstekende voorbereiding van onze studenten ontvangen. We hebben een netwerk van meer dan 125 partner scholen, evenals honderden alumni, die beschikbaar is voor u als u bent het nastreven van je opleiding en certificering en wanneer u klaar bent om de volgende stap in uw professionele carrière bent. Alle van de School of Education certificering / licnesure en goedkeuring of bekrachtiging programma's worden goedgekeurd door de Illinois State Board of Education.

Undergraduate Programs

Verdien je referenties als een Illinois leraar bij het invullen van diploma's je bachelor op North Park University. Kies uit drie undergraduate majors en een speciale certificering / licentiestatus programma:

  • Jonge Jaren Onderwijs
  • Basisonderwijs
  • Voortgezet onderwijs
  • K-12 Onderwijs Certificering / Licensure (kunst, Spaans, Muziek, of Lichamelijke Opvoeding)

Onze Missie

In al onze programma's, de School of Education is toegewijd aan de voorbereiding van bevoegde, respectvol, en reflecterende professionals die zijn gewijd aan het dienen van diverse leergemeenschappen. Onze ervaren docenten en personeel zal u voorzien van individuele en persoonlijke aandacht tijdens uw reis naar het worden van een zeer effectieve, goed opgeleid opvoeder. Je leert van voltijdse professoren die hebben jarenlange ervaring als leraren, directeurs en beheerders; adjunct faculteit zijn vaak nog werken full-time in Chicago en omgeving scholen, hun waardevolle real-life te brengen aan uw cursussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan