Bachelor In Het Onderwijs

William Peace University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Onderwijs

William Peace University

William Peace University is de plek voor jonge docenten in North Carolina om te leren en te groeien. De onderwijs programma op WPU is ontworpen door ervaren docenten die nauw verbonden zijn met het openbaar onderwijs in Noord-Carolina. Wij bieden een sfeer waar leerlingen ontleden het leerproces en onderzoekt de toekomst van de K-12 onderwijs. Onze professoren uitdagen studenten om de nieuwste lesmethoden te verkennen als zij zich bezighouden met relevante cursussen, uitgebreide veld en practicum ervaringen, en verrijken student lesgeven kansen.

Een nauwe samenwerking met de Wake County Public School System biedt studenten toegang tot de uitgebreide middelen, waardevolle professionele contacten en student-mogelijkheden beschikbaar in andere hogescholen en universiteiten. Simpel gezegd, zijn onze studenten voorbereid, aangesloten en klaar om een ​​verschil te maken wanneer ze afstuderen.

Het onderwijs belangrijkste is één van de snelst groeiende in WPU en biedt momenteel basisonderwijs en een blended elementaire / speciaal onderwijs programma.

Cursussen

Bachelor of Arts in Education

  • Liberaal Onderwijs Curriculum 49 krediet uur
  • Onderwijs Core Cursussen 40-47 krediet uur
  • Algemeen Keuzevakken 20-23 krediet uur
  • Totaal krediet uur voor de BA in het onderwijs 120 credit uur

Carrière

Het onderwijs belangrijkste is speciaal ontworpen met hulp van de Wake County Public School System - mensen die begrijpen wat leraren moeten weten en de vaardigheden die ze nodig hebben om te overmeesteren. WPU programma is uniek omdat het een 'blended' programma waar studenten verdienen licentiestatus in zowel het basisonderwijs (K-6) en in het speciaal onderwijs: Algemeen Curriculum (K-12).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Locations
Verenigde Staten - Raleigh, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates