Bachelor in het onderwijs

William Carey University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het onderwijs

William Carey University

De missie van de School of Education is zorgzaam, reflecterende beslissers ontwikkelen in een christelijke omgeving. De School of Education hecht veel waarde aan de Dispositions for Teaching Excellence, waarden uitstekend onderwijs, en is gewijd aan het aanbieden van maatschappelijk verantwoorde, theoretisch geïnformeerd, en op onderzoek gebaseerde effectieve praktijk. Wij streven ernaar om onze leraar kandidaten aanmoedigen om een ​​leven lang lerenden; Wij bieden uitgebreide educatieve programma's; en bieden service aan zowel publieke als private scholen, evenals de professionele gemeenschap. De School of Education bereidt professionals die een wezenlijke bijdrage leveren aan het onderwijsproces en de verbetering van het leven van studenten in onze veranderende, technologisch complexe en steeds diverser wordende samenleving.

De School of Education is geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en scholen van de Commissie voor de Hogescholen (SAC), de Mississippi State Department of Education (MDE), en de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding / Raad voor de Accreditatie van Educator Voorbereiding (NCATE / CAEP). Programma's in het basisonderwijs, Wiskunde Onderwijs, Engels Onderwijs, Social Studies Onderwijs, Gifted Education en Muziek Onderwijs zijn nationaal erkende door NCATE / CAEP.

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
350 USD
per credit uur
Locations
Verenigde Staten - Mississippi City, Mississippi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Biloxi, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan