Bachelor in het onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

[Afrikaans: Baccalaureusgraad in Grondslagfase Onderwys] (Gr 0-3) stelt studenten in staat om te begrijpen de principes van het onderwijs (in het bijzonder tot deze fase) en om deze principes toe te passen in de praktijk. Aros 'educatieve opleidingen zijn gericht op het verstrekken van de studenten met een aanzienlijke theoretische basis, terwijl de combinatie van waardevolle praktijkervaring met theorie.

De verschillende specialisaties binnen het curriculum richten op taal, rekenen en sociale vaardigheden.

De diploma-niveau voor de kwalificatie is NKR niveau 7 (510 studiepunten) en maakt het mogelijk afgestudeerden om les te geven in de particuliere en openbare scholen (SAQA kwalificatie geen 86.167).

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Aros is a private (reform) Christian institution for higher education, which educates students with a calling, enabling them to enter the educational profession with the necessary competence.

Aros is a private (reform) Christian institution for higher education, which educates students with a calling, enabling them to enter the educational profession with the necessary competence. Lees Minder