Bachelor in het sociaal werk

Charles Sturt University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het sociaal werk

Charles Sturt University

Als je gepassioneerd zijn toegewijd aan het streven naar sociale rechtvaardigheid en mensenrechten, overweeg CSU's Bachelor of Social Work als het fundament van je carrière.

CSU's Bachelor of Social Work beschikt u over de kennis en vaardigheden om een ​​waardevolle bijdrage in het maatschappelijk welzijn en maatschappelijk werk instellingen te maken, of op het platteland, grootstedelijke instellingen of in het buitenland. In uw bod om de kwaliteit van leven voor individuen en gemeenschappen te verbeteren, kunt u ook werken in een beleidsterrein, onderzoek of lobbyen, het afbreken van ongelijkheid en het helpen vormgeven van onze samenleving in de toekomst.

Bij CSU, zijn er verschillende wegen naar het behalen van een diploma maatschappelijk werk. Het pad je neemt is afhankelijk van waar en hoe je wilt studeren, evenals uw educatieve achtergrond.

Waarom deze cursus te bestuderen?

 • Lanceer een levenslange carrière in een internationaal erkend beroep - CSU's Bachelor of Social Work heeft volledige accreditatie met de Australische Vereniging van Maatschappelijk werkers (AASW), wat betekent dat uw kwalificatie zal in heel Australië worden herkend. Afgestudeerden komen ook in aanmerking voor het lidmaatschap van de Internationale Federatie van Maatschappelijk werkers (IFSW)
 • Onze reputatie - CSU is een toonaangevende leverancier van het sociaal werk onderwijs in Australië. Hoewel CSU maatschappelijk werk afgestudeerden de wereld kan reizen en overal werken, zijn ze vaak te vinden in het hart van de sociale organisaties en gemeenschappen in landelijke en regionale gebieden
 • Gain authentieke ervaring - u zult sterke praktische vaardigheden en het ontwikkelen van hands-on leren via 1000 uur stage, biedt u unieke mogelijkheden om te observeren, vraag en het model van sociaal werk gedrag
 • Verbreed je horizon overzee - beginnen aan een twee weken durende maatschappelijk werk tour uit te brengen of een langere uitwisselingsprogramma in een land als India, Zuid-Korea, Samoa of Indonesia
 • Toonaangevende opvoeders in het sociaal werk - of u nu een campus bent bijwonen of studeren online, kunt u verzekerd zijn van de kwaliteit van leerzorg en persoonlijk contact van toegewijde medewerkers met uitgebreide ervaring in de sector.

Wat zal ik studeren?

U leert over de mensen, gemeenschappen, groepen, sociale structuren, hoe te denken en te communiceren, en hoe te reageren op behoefte en kansen. Deze cursus omvat onder meer de bescherming van kinderen, cross-culturele en inheemse studies, ethiek, mensenrechten, de rechtsstaat, de geestelijke gezondheid, psychologie, sociaal beleid, sociologie en diepgaande studie van de methoden en theorieën van het sociaal werk.

De Bachelor of Social Work wordt aangeboden op de campus in Wagga Wagga, Dubbo en Port Macquarie, of je kunt het nemen van online studie om uw werk en levensstijl verbintenissen aan te vullen.

Bij CSU, zijn er verschillende wegen naar het behalen van een diploma maatschappelijk werk. De cursus kan worden ingevuld op de campus als onderdeel van een geïntegreerd programma met TAFE NSW West-Instituut in Dubbo in het Midden-Westen van New South Wales en TAFE NSW North Coast Institute in Port Macquarie. Het wordt ook aangeboden als een TAFE gelede programma TAFE NSW North Coast Instituut voor studenten die de TAFE Diploma van Community Services werk hebben afgerond.

Carrièremogelijkheden

Loopbaanperspectieven voor maatschappelijk werkers zijn uitstekend, en de werkgelegenheid in overvloed in heel Australië en in het buitenland. Als CSU maatschappelijk werk diploma, zult u in de hoge vraag en kon werkgelegenheid vinden op gebieden zoals:

 • individuele en collectieve sociale begeleiding
 • case management
 • sociale administratie en beleidsvorming
 • sociale actie en planning van programma's
 • familie werk en revalidatie
 • gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening en correcties
 • handicap advocacy
 • legale hulp
 • Onderzoek.

Er zijn een breed scala aan werkgevers, van welzijn agentschappen en ziekenhuizen om gemeenten en overheidsdiensten. Je zou kunnen werken met individuen of helpen een bepaalde gemeenschap groep, zoals kinderen, ouderen, inheemse mensen, migranten of vluchtelingen, of de slachtoffers van huiselijk geweld, drugsgebruik of psychische aandoening.

Een groeiend aantal maatschappelijk werk afgestudeerden bieden klinische dienstverlening, onderwijs en overleg over een fee-for-service basis. Je kan ook je carrière door middel van postdoctorale studie of een hogere mate van onderzoek.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is goedgekeurd en geaccrediteerd door de Australische Vereniging van Maatschappelijk werkers (AASW). Afgestudeerden komen in aanmerking voor een volledige accreditatie en het lidmaatschap met AASW. Afgestudeerden komen ook in aanmerking voor het lidmaatschap van de Internationale Federatie van Maatschappelijk werkers (IFSW).

Let op: een IELTS van 7,0 is vereist door AASW om werk te vinden als maatschappelijk werker in Australië voor degenen die afkomstig zijn uit het buitenland en wordt aanbevolen voor internationale studenten die geaccrediteerde graden.

werkplekleren

Gebied van onderwijs is een kernelement en een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een professionele identiteit van de student. Het biedt een kans voor studenten om te observeren, vraag en modelleren maatschappelijk werk gedrag. Elk practicum is geïntegreerd met een onderwerp met betrekking tot maatschappelijk werk theorie en praktijk.

Met het oog op de eisen van de Australische Vereniging van Maatschappelijk werkers (AASW) te voldoen, moeten de studenten 1.000 uur onder toezicht veld opleiding af te ronden. Dit wordt uitgevoerd in twee practica in erkende bureaus. Elke poging wordt gedaan om leerlingen die stage lopen in de buurt van hun woonplaats te vangen en om het practicum aan de lijsten van individuele studenten aan te passen aan te passen, maar een dergelijke plaatsingen kan niet worden gegarandeerd.

Houdt u er rekening mee dat de volgende onderwerpen hebben een Werkplekleren component:

 • SWK424 Social Work Field Onderwijs 2A
 • HCS303 Social Work Field Onderwijs 1
 • HCS402 Social Work Field Onderwijs 2

toelating informatie

indicatieve ATAR

65.00 Toelating tot de opleiding zal worden door één van de volgende trajecten:

 • De UAC ATAR 70,00 (65,00 als in aanmerking komt voor regionale bonus) en VTAC systemen of de Universiteit Admissions Office. Sommige studenten kunnen worden toegelaten door het Koori Toelating programma of andere Indigenous University voorbereidingsprogramma's.
 • Voor die studenten die van de middelbare school wordt ervan uitgegaan dat iemand 2 eenheid onderwerp in het Engels met succes in de School Certificate Higher is afgerond.

Succesvolle afronding van één van de volgende twee jaar Diploma opleiding (of vergelijkbaar):

 • Diploma van Community Services (Alcohol and Other Drugs)
 • Diploma van Community Services (alcohol en andere drugs en Geestelijke Gezondheid)
 • Diploma van de communautaire Services (Case Management)
 • Diploma van de communautaire Services (Financial Counselling)
 • Diploma van de communautaire Services (Mental Health)
 • Diploma van Community Services Work
 • Diploma van de Community Development
 • Diploma van Counselling
 • Diploma van Disability
 • Diploma van het jeugdwerk

NootSommige Diploma cursussen zijn niet 2 jaar full-time equivalent - neem contact op met de Course Director om aanvaardbaarheid.

Advanced / graduate binnenkomst

Studenten moeten een driejarige Social Science gerelateerde graad of het equivalent daarvan hebben of hebben met succes afgerond tweederde van een erkende Sociale Wetenschappen gerelateerde graad waaronder de succesvolle afronding van ten minste één sessielengte onderwerp in elk van de volgende gebieden:

 • Ontwikkelingspsychologie (of gelijkwaardig)
 • sociologie
 • Australische regering en de politiek en / of het welzijn politiek, sociaal beleid en sociale filosofie, of Australische economische en sociale geschiedenis
 • Onderzoeksmethoden
 • De succesvolle afronding van 12 andere relevante sessie-length onderwerpen.

Onderwerpen die niet aan deze voorwaarden wordt voldaan zal moeten voorafgaand aan het invoeren van de cursus aan te vullen.

OR Met de goedkeuring van de Course Director, een aantal onderwerpen die niet in deze voorwaarden wordt voldaan kan worden binnen de graad met een evenredige vermindering van het verleende krediet bij binnenkomst afgerond.

geïntegreerde

Studenten moeten gelijktijdig worden ingeschreven bij een aangesloten instelling in een cursus die zal leiden tot de voltooiing van een diploma van Community Services.

gelede

Studenten moeten een diploma van Community Services werk hebben afgerond en worden ingeschreven met een aangesloten instelling.

Let op: een IELTS van 7,0 is vereist door AASW om werk te vinden als maatschappelijk werker in Australië voor degenen die afkomstig zijn uit het buitenland en wordt aanbevolen voor internationale studenten die geaccrediteerde graden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Dubbo, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Port Macquarie, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Wagga Wagga, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan