Bachelor in het sociaal werk

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het sociaal werk

Grupo Tiradentes

De maatschappelijk werkster maakt de planning en uitvoering van het overheidsbeleid en sociale programma's gericht op het collectieve welzijn en integratie van het individu in de samenleving. Hij werkt met thema's als sociale uitsluiting, monitoring, analyse en het voorstellen van maatregelen om de levensomstandigheden van kinderen, adolescenten en volwassenen te verbeteren. Creëer voedsel drive, gezondheid, onderwijs en recreatie en implementeert hulp projecten. In penitentiaire inrichtingen en kleinere schuilplaatsen, stelt acties en ontwikkelt opleidingen voor de reïntegratie van gemarginaliseerde. registratie is vereist in de regionale raad van de Sociale Dienst tot het beroep.

Arbeidsmarkt

In een land van continentale proporties en vele sociale omstandigheden, de ontwikkeling van het overheidsbeleid zorgt voor een gestage groei van de vraag naar professionals.

De installatie van de Unified Social Assistance System (ITS), decentralisatie van de sociale bijstand diensten in Brazilië, heeft voorzien een toename van het aantal sociale bijstand Referentie Centra - CRAS - the Family Assistance Centers (NAF), Psychosociale Care Centers - CAPS - en Specialized Reference Center, dat te brengen met werkplekken voor de maatschappelijk werker.

Volgens de Federale Raad van de Sociale Dienst, is de vraag groeit vooral in de gezondheidszorg, dan is het gebied van het beleid inzake sociale bijstand. Hoewel de meeste professionals werken aan de staat en gemeentelijke openbare sector, met een gemiddeld salaris van R $ 3,500.00, het werk op dit gebied is breed in zowel NGO's en de private sector, met salarissen die hoger zijn dan R $ 5.000,00.

veld

De hulpverlener is belangrijk professionele interdisciplinaire teams van de eerste tot de derde sector. propositionele professioneel, kritisch, gevoelig zijn voor sociale kwesties, naast het werken in de gezondheidszorg, in basiseenheden, gespecialiseerde klinieken en ziekenhuizen, geïntegreerd management teams en de controle van de sociale, Voogdij Raden, de rechten van de Raden (gezondheid, welzijn, voedselzekerheid, onder anderen). Het werkt ook in het onderwijs op scholen en universiteiten; in de gevangenis systeem; de rechterlijke macht, het kind van rechtvaardigheid sticks en familie, misdadige executies en officieren van justitie; huisvestingsprogramma's; en overheidsinstellingen zoals IBAMA, FUNAI, EMATER en INSS.

Beroepsonderwijs in Facipe maakt het ook mogelijk het werk in de particuliere sector, in aanvulling op de human resources afdelingen, kan de maatschappelijk werker werken aan de ontwikkeling van strategische planning, participatief beheer en de preventie van sociale risico's. In de derde sector, coöperaties, verenigingen, sociale bewegingen en niet-gouvernementele organisaties zijn potentiële werkgevers. Werk als een liberaal professional is een andere mogelijkheid, door het verstrekken van advies-en adviesdiensten in de sociale programma's en projecten. Het beroep wordt onder toezicht van de Federale Raad voor Sociale Dienst - CFESS - alsook door de regionale raden. U kunt ook de academische carrière, gedacht aan een docent of leraar te volgen? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

GOALS

algemeen:

Om professionals met theoretische en methodologische, ethische en politieke, technische en operationele redenen, kunnen analyseren en kritisch te begrijpen werkelijkheid te trainen, is ingegrepen in propositionele vorm inspelen op nieuwe sociale eisen in Sergipe en het noordoosten in het gezicht van uitingen van de 'sociale kwestie' aldus bij te dragen aan de ontwikkeling en sociale transformatie.

specifiek:

• Om het mogelijk te maken een academische achtergrond en intellectuele kritiek algemeen, die de toekomst professionele integratie in de sociaal-economische gebieden in alle perspectief mogelijk maakt; • Het bevorderen, door middel van de ontwikkeling van onderzoek en uitbreiding activiteiten, kritische houding en reflecterende de integratie van leerlingen in de praktijk mogelijk te maken en de analyse en het begrip van het, evenals de productie van technische en wetenschappelijke kennis te stimuleren; • Het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten in overeenstemming met de uitdagingen gelijktijdig zet het beroep in het gezicht van een verslechtering en verergering van de uitingen van de 'sociale kwestie' en in overeenstemming met de professionele doelen; • Om professionals staat zijn te werken in de sociale, publieke en de particuliere sector op het niveau van het management, de ontwikkeling, planning, evaluatie en implementatie, zodat de gebruikers van Social Work participatie en sociale controle, in perspectief te leiden dat de menselijke emancipatie ; • Denk na over de ethische opvattingen en principes begeleid door een professioneel handelen afgestemd op de sociaal-culturele werkelijkheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- R $ 259,35 * * De 35% korting op de termijnen van de 1e helft zijn samengesteld uit 20% korting + 15% van tevoren een betaling op de 15e van de maand volwassenheid te maken.
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan