bachelor in het sociaal werk

Algoma University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in het sociaal werk

Algoma University

Bachelor in sociaal werk

De Bachelor of Social Work (BSW) programma bereidt studenten voor op generalistische maatschappelijk werk de praktijk met individuen, gezinnen, groepen, organisaties, gemeenschappen en samenlevingen. Het programma heeft een bijzondere focus op multi-cultureel maatschappelijk werk in en met Noord-, landelijk, afgelegen, inheemse, en Franco-Ontarian gemeenschappen. Afgestudeerden van het programma zal worden opgesteld om anti-onderdrukkende maatschappelijk werk de praktijk op het instapmodel met diverse bevolkingsgroepen in een Canadese context.

De r ich en innovatieve curriculum weerspiegelt een geluid generalist programma, met behoud van een focus op nieuwere richtingen in het sociaal werk. Studenten zullen gebruik maken van structurele, Anishinaabe, en feministische benaderingen kritisch te analyseren van de manieren waarop sociale contexten vorm te geven persoonlijke en sociale problemen.Afgestudeerden hebben een diep besef van hoe hun persoonlijke ervaringen zijn ingebed in sociale structuren. Het programma omvat een 700-uur veld plaatsing die sociaal werk concepten, waarden en theorie te koppelen aan de praktijk.

Het programma werd ontworpen in samenwerking met Sault College in Sault Ste. Marie en Northern College in Timmins. College-instromers zullen genieten van naadloze routes naar het HBSW die voortbouwen op elders verworven competenties op het diploma niveau, en zal in staat zijn om hun diploma te voltooien in een van beide Sault Ste. Marie of in Timmins. De lessen in Timmins zal worden aangeboden aan de Northern College campus met behulp van een "blended learning"-model - een mix van in-persoon en videoconferentie-based learning. Afgestudeerden in Sault Ste. Marie en Timmins zijn nu in staat om "mate-ladder" zonder het verlaten van hun eigen gemeenschap.

Algoma's HBSW heeft kandidatuur status met de Canadese Vereniging voor Maatschappelijk Werk Onderwijs (CASWE) en zal volledige accreditatie nastreven in de komende jaren.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

De toelatingseisen voor de professionele jaren (jaar 3 en 4) van de Honours Bachelor of Social Work programma vereisen dat de studenten hebben twee jaar universitaire studie afgerond met een minimum van 60 studiepunten of hebt gekregen natuurlijk erkenning van een eerdere post-secundaire instelling. Studenten zijn verplicht om vordering bij het Bureau van de griffier aan Algoma University maken voor 1 maart. Studenten overbrengen van andere programma's zullen afzonderlijk worden beoordeeld door het Bureau van de griffier en zal onderworpen zijn aan dezelfde toelatingsprocedures.

  • Direct uit High School: Studenten die rechtstreeks van toepassing zijn van de middelbare school naar de Bachelor of Social Work-programma kan niet worden gegarandeerd toegang tot de professionele jaren en vereist zal zijn om toe te passen voor de professionele jaren. Studenten die rechtstreeks van de middelbare school naar de BSW Programmeren (niet de professionele jaar) nodig zal zijn om een ​​minimum graad van 70% van 6 E / M cursussen hebben.

  • Algoma University Social Work programma Studenten: Algoma Universitaire studenten van toepassing zijn op de professionele jaar verplicht om een minimum cumulatieve gemiddelde van 70 procent bezitten van een minimum van 60 studiepunten.

  • Universiteit Transfers: Studenten die overschakelen van een andere universiteit kan van toepassing zijn op de professionele jaar na het voltooien van 60 studiepunten of twee jaar studie. Studenten overbrengen van andere programma's zullen afzonderlijk worden beoordeeld door het Bureau van de griffier en zal onderworpen zijn aan dezelfde toelatingsprocedures en normen. Studenten zullen worden verplicht om een ​​minimum gemiddelde van 70 procent heeft. In sommige gevallen zullen de studenten worden verplicht om kerncursussen vereist in de eerste twee jaar van de BSW-programma af te ronden.

  • University Graduates: Studenten die een erkend universitair diploma aangevuld met een minimum van 70 procent van toepassing kunnen zijn op de Bachelor of Social Work programma. Studenten zullen worden verplicht om een ​​minimum van 63 studiepunten aan de eisen van de professionele jaar te voltooien voltooien. In sommige gevallen zullen de studenten worden verplicht om kerncursussen vereist in de eerste twee jaar van het BSW-programma alvorens te worden toegelaten opname te voltooien.

  • Afgestudeerden: Studenten met een afgeronde erkende hogeschool diploma kunnen ontvangen uiteraard erkenning in de richting van de Bachelor of Social Work programma, afhankelijk van hun GPA en diploma programma van de studie. Afgestudeerden die van toepassing zijn op de Bachelor of Social Work-programma kan niet worden gegarandeerd toegang tot de professionele jaren en vereist zal zijn om toe te passen voor de professionele jaren. Studenten met een hbo-diploma in elke discipline worden aangemoedigd om te solliciteren en moet de overdracht credits individueel beoordeeld. Studenten die afstuderen met een Sociale Dienst Worker of Kinder-en Jeugd Worker diploma's van Sault College of Northern College ontvangt overdracht kredieten, zoals beschreven in dit document.
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Sault Ste. Marie, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan