Bachelor in het sociaal werk

Parkland College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het sociaal werk

Parkland College

Studenten die de Bachelor of Social Work (BSW) van de Universiteit van Regina willen volgen, kunnen het volledige diploma behalen aan het Parkland College in Yorkton. Aanvragers moeten zich eerst inschrijven voor het kwalificeringsprogramma Maatschappelijk werk. In aanmerking komende studenten moeten 30 universitaire credit-uren voltooien voordat ze zich aanmelden om volledig te worden geaccepteerd voor het BSW-programma.

Om af te studeren met een BSW moeten studenten zowel de Algemene universitaire studies (GUS) als de Social Work (SW) -onderdelen van ons programma met succes afronden. Elk deel heeft een waarde van 60 credit-uren voor in totaal 120 credit-uren universitaire studies, inclusief de cursussen die in het kwalificerende programma worden gevolgd.

Waarom Parkland College?

"Ik heb voor Parkland College gekozen omdat het dicht bij huis ligt. Het beste aan het college zijn de kleine klassen. Ik zou Parkland College aanbevelen vanwege de geweldige instructeurs, de mogelijkheden voor beurzen en het gevoel in een kleine stad. "

-Rayne Townsend
Student in sociaal werk kwalificeren

Carrièremogelijkheden

Maatschappelijk werkers behandelen problemen met sociaal functioneren, bieden begeleiding, therapie en doorverwijzing naar andere ondersteunende sociale diensten, en evalueren de ontwikkeling van het kind en de adequaatheid van de kinderopvang. Ze zijn in dienst van ziekenhuizen, schoolbesturen, sociale diensten, welzijnsorganisaties en correctionele voorzieningen. Ze kunnen ook in de privépraktijk werken.

Voorbeeld van het eerste jaarrooster voor een BSW-gekwalificeerde student

Tijdens je eerste jaar van BSW Kwalificerende studies aan Parkland College zul je een breed scala aan lessen volgen in een aantal verschillende vakgebieden, de kernvereisten of distributievereisten. Ze laten je toe verschillende soorten lessen uit te proberen en je te helpen een breder inzicht te krijgen in het leren op universitair niveau.

Als kwalificerende student moet je 30 studiepunten met studiepunten voltooien om een ​​aanvraag in te dienen bij de faculteit sociaal werk als student BSW. Bij Parkland College bouwen we een eerste jaar les voor jou met een partnerschap met U of S. Je hoeft geen U-student te zijn, maar je kunt cursussen volgen als gaststudent. Dit proces is gemakkelijk gemaakt door het invullen van een Campus Saskatchewan (Common Visiting Student) -formulier.

Hier is wat een typisch eerstejaarsschema zou kunnen zijn voor een gekwalificeerde student op basis van 30 studiepunten:

  • ENGL 100.3 (of gelijkwaardig)
  • ENG 110.3 (of gelijkwaardig)
  • INDG 100.3
  • PSYC 101.3 (of gelijkwaardig)
  • SOC 100.3 (of equivalent)
  • 5 cursussen in General University Studies (GUS) en SW 100 en / of SW 202 (15)

Belangrijke aantekeningen:

Je moet worden geaccepteerd als een kwalificerende student aan de Universiteit van Regina om lessen sociaal werk te volgen aan het Parkland College.

Zodra je de vereiste 10 kwalificerende klassen hebt voltooid, kun je een aanvraag tot toelating tot de Faculteit Sociale Wetenschappen voltooien om een ​​student in BSW-opleiding te worden. De deadline voor aanmelding is 15 januari van elk jaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Parkland College

Laatst bijgewerkt op November 8, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Yorkton, Saskatchewan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Yorkton, Saskatchewan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan