Bachelor in het sociaal werk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Social Work

Bij het bestuderen voor een Bachelor of Social Work in Waikato, wordt u leren hoe je een positief verschil maken in het leven van anderen. Als je een persoon die een bijdrage wil leveren aan de maatschappij bent - dit is een beroepskwalificatie die u helpt om dat te doen.

BSW_final

Gedurende uw Bachelor of Social Work (BSW) studies, zult u leren van een scala aan vaardigheden uit verschillende disciplines. De vaardigheden die je te ontwikkelen en de kennis die je zult krijgen zul je het niveau van competentie die je nodig hebt om te gedijen als maatschappelijk werker te geven.

Succesvolle maatschappelijk werkers zijn van vitaal belang in onze steeds complexere samenleving, en je krijgt een deel van een gewaardeerde en belangrijke beroep. De Waikato BSW is erkend door de Social Workers Registratiekamer, en gekwalificeerde maatschappelijk werkers zijn gewilde zowel binnen Nieuw-Zeeland en in het buitenland.

U zult studeren voor je BSW bij Waikato's Windermere Campus in Tauranga. Tijdens je studie leer je over een breed scala aan onderwerpen: sociaal beleid en sociale kwesties, sociale wetenschappen benaderingen van onderzoek en maatschappelijk werk en besluitvorming. Je leert over familie en kinderen in gevaar. U zult ook de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden op het gebied van gemeenschapsontwikkeling en biculturele en multiculturele sociale werkpraktijken. De BSW kan worden toegekend cum laude.

Wanneer je je studie klaar bent, zijn er een scala aan verschillende organisaties die je misschien leuk om te werken voor inbegrip van het district gezondheid boards, familie diensten, overheidsinstellingen, non-profit organisaties of IWI sociale diensten.

Carrièremogelijkheden

  • CASE MANAGER
  • Community Development Worker
  • beleid Analyst
  • sociale Onderzoeker
  • Sociaal werker
  • Jeugdwerker

Praktische ervaring

Plaatsing in een werkomgeving is een essentieel onderdeel van de BSW. In het derde en vierde jaar van de studie, zul je praktische ervaring door middel van veldwerk stages in sociale diensten te ontwikkelen.

Toelating en inschrijving

Alle aanvragers zijn onderworpen aan een interview en selectieproces, met inbegrip van een strafblad cheque, het verstrekken van een persoonlijke verklaring en scheidsrechter check. Selectie van de aanvragers is gebaseerd op academische achtergrond, geschiktheid voor maatschappelijk werk en voldoen aan de eisen van de universiteit en de Nieuw-Zeelandse Social Workers Registratiekamer in termen van een deskundig en betrouwbaar persoon om sociaal werk te oefenen. Aanvragers zullen worden geïnterviewd door de Bachelor of Social Work jury. Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de catalogus van papers voorzichtig. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen wfass@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder