Bachelor In Het Sociaal Werk

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Sociaal Werk

Oral Roberts University

Het maatschappelijk werk diploma aan ORU bouwt voort op de vrije kunsten stichting van de universiteit samen met de christelijke visie op de wereld, de samenleving en de natuur van de mens. Het curriculum omvat een 53-uurs kern van de academische cursussen en practicum ervaringen achtereenvolgens ingericht om te voorzien voor een maximale voorbereiding op het gebied van generalist maatschappelijk werk praktijk. Het leerplan voorziet de opleiding in het maatschappelijk werk praktijk fundamenten van onderzoek, menselijk gedrag in de sociale omgeving en in het veld practicum.

De sociale werkprogramma is een professionele opleiding geaccrediteerd door de Raad Onderwijs Sociaal Werk. Het is nationaal erkend als het voldoen aan de noodzakelijke vereisten voor voorbereiding van de afgestudeerden begint maatschappelijk werk praktijk in een verscheidenheid van instellingen als generalist maatschappelijk werkers aan te gaan.

Wat heb je te uit te kijken?

Hands-on ervaring in het helpen mensen ... stage op tal van sociale diensten lokaal en in het buitenland ... meteen in de praktijk brengen van uw opgedane kennis klaslokaal onder toezicht en begeleiding van de zorg professoren en professionals in het veld.


Uitkomsten

Kerk-gerelateerde ministeries - - Geestelijke gezondheid agentschappen - Familie diensten - Child welfare - Ziekenhuizen - Correcties - Correctional instellingen: studenten met een diploma in het sociaal werk zijn loopbaan serveren client populaties in een verscheidenheid van het veld, waaronder gevonden

Daarnaast worden afgestudeerden gekwalificeerd te passen voor licentiestatus in staten met licentiestatus wetten.

Succesverhalen

ORU Alumna Bretagne OelzeOntving de Undergraduate Social Work Student van het Jaar (2007/2008) award voor de staat van Oklahoma in de National Association of Social Workers (NASW) State Conference in Norman in het voorjaar van 2008.

Julie Mains, ORU afgestudeerde van 2007 met een graad in de psychologie, ontving de Graduate Social Work Student van het Jaar (2008/2009) award voor de staat van Oklahoma in de NASW State Conference in Norman in het voorjaar van 2009.

Dr Lanny Endicott werd vereerd als de 2003 Outstanding Maatschappelijk werker voor de Staat van Oklahoma door het hoofdstuk van Oklahoma van de National Association of Social Workers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan