Bachelor in het Spaans

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het Spaans

Aquinas College

Waarom Spaans leren?

Studeren Spaans op Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid van levendige en gevarieerde culturen, evenals een rijkdom van de literatuur en geschiedenis. Bovendien zou de Spaanse zeker een pluspunt in je professionele leven. Na het Engels, Spaans is de meest gesproken taal in de Verenigde Staten en, uiteraard, de meest gesproken taal op ons continent.

Naast de taallessen, zal Spaans op Aquinas College jouw kennis en begrip van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse culturen te verrijken door middel van programma's zoals het Latin American Film Festival. Je wordt aangemoedigd om uit te reiken naar native speakers, zowel hier (Grand Rapids beschikt over een groot en gevarieerd Spaanse gemeenschap), en in het buitenland. Op Aquinas College hebben we studeren in het buitenland programma's in zowel Spanje en Costa Rica.

In een steeds meer verbonden wereld, is het belangrijk dat zowel vloeiend in een vreemde taal als cultureel op de hoogte te zijn. Professioneel, zal dit u meer wenselijk als werknemer te maken; persoonlijk, zal het u bronnen van plezier en lanen van de sociale bijdragen die uw leven zal verrijken.

Maar u een belang in het Spaans kan zijn gekomen, of het nu een academische eis, een belang in film en literatuur, een verlangen om de taal van uw voorouders te ontdekken, de Aquinas College Spaanse programma is hier, in de eerste plaats uw behoeften te voldoen en, tweede, om u te helpen succes in een gebied dat we diep de zorg over te vinden.

Mission Statement van de Spaanse Programma

De Spaanse Program bij Aquinas College bevordert een goed begrip van en uitwisseling met Latijns-Amerikaanse culturen, zowel binnen als buiten de Verenigde Staten. Onze geïntegreerde programma voor het leren van talen bevat alle vier de taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven. Studenten leren van de Spaanse taal te gebruiken in een communicatieve, interactieve omgeving binnen de klas. De Spaanse programma biedt een verscheidenheid aan upper-divisie cursussen voor studie in de cultuur, taalkunde, vertaling en vertolking, literatuur, en de betrokkenheid van de gemeenschap door middel van service learning. Deze cursussen zijn bedoeld voor een goed begrip van de rijkdom van de menselijke ervaring over tijden en culturen te vergroten en de integratie van de Dominicaanse charisma van de studie, de gemeenschap en service.

Major Vereisten

Vijfendertig (35) krediet uur exclusief SH101, SH102 en SH201. Benodigde cursussen:

 • SH202
 • SH301
 • SH302
 • SH304
 • Twee literatuur cursussen
  • SH325 of SH326
  • SH327 of SH329
 • Één cultuur cursus
  • SH320, SH363 of SH370

Studenten op zoek naar de belangrijkste in het Spaans moeten alle vakken buiten de inleidende level te voltooien met een graad van "C" of hoger te gaan met de next-level taal klasse (102, 201, 202, 301 en 302). Bij het afstuderen moet de student een cumulatieve GPA van B (3.0) of hoger in die cursussen gebruikt om de belangrijkste eis te voldoen hebben. Overseas taalstudie wordt ten zeerste aanbevolen voor alle majors. Ten minste 18 credit-uren moeten worden genomen bij Aquinas College, dat cursussen die tijdens het studeren in het buitenland kan omvatten. Aquinas College voert een verscheidenheid van Study Abroad programma's die de Modern aangeboden door de afdeling Talen. Deelnemers aan studie in het buitenland programma's blijven ingeschreven bij Aquinas College en financiële pakket steunmaatregelen van de student kan volledig worden toegepast.

Alle Spaanse majors en studenten die zich willen inschrijven in SH496 en / of 497 moeten vaardigheid in het ACTFL (American Council on het onderwijs van vreemde talen) tonen standaard van Advanced-Low in schrijven en spreken via onderzoek in SH301 en 302.

Studenten overdracht van studiepunten voor SH 301 en / of 302 van andere instellingen zullen worden verplicht om een ​​vaardigheid examen af ​​te leggen. Studenten moeten in overleg met de afdeling stoel om de vaardigheid examen regelen.

Cursussen

 • SH202 vierde semester Spaans (4)
 • SH301 Uitgebreid Composition (4)
 • SH302 Conversation en Diction (On AQ Campus) (3)
 • SH304 Spaans Uitspraak (3)
 • SH325 Seminar in Spaanse literatuur: Medieval and Early Modern Spanje (3)
 • SH326 Seminar in Spaanse literatuur: 18th Century tot Dag Spanje (3) SC Presenteer
 • SH327 Survey van de Spaans-Amerikaanse literatuur (3)
 • SH329 Chicano / a en Latino / a Literatuur (3)
 • SH320 Spaanse Film en Literatuur (3)
 • SH363 Latijns-Amerikaanse cultuur en beschaving (3)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates