Bachelor in het Spaans

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De doelstellingen van de vreemde taal cursussen zijn om vreemde talen, waarin de student in staat stellen om deel te nemen in mondelinge en schriftelijke communicatie met andere volkeren van de wereld en bieden een extra vaardigheid in beroepen te ontwikkelen; te ontwikkelen bij studenten een taalkundige zin voldoende voor studenten in staat zijn om een ​​eigen taal te vergelijken met andere talen; om de student te geven door middel van metingen in een vreemde taal een achtergrond van de cultuur van de volkeren het gebruik van deze taal; om de student in staat te stellen wetenschappelijke, literaire en andere teksten in een vreemde taal te lezen.

Cursus Beschrijvingen

101-102 Elementary Spaans I-II: (3 uur)

Een opleiding bedoeld voor studenten die geen of zeer beperkte voorkennis van het Spaans. Studenten die ten minste een jaar van de middelbare school Spaans hebben gehad zou moeten overwegen om SPA 106. Studenten die ten minste twee jaar van de middelbare school Spaans hebben gehad zou moeten overwegen om SPA 201.

106 Hoog Beginner Spaans: (3 uur)

Een intensieve beoordeling cursus bedoeld voor studenten die ten minste een jaar van de middelbare school Spaans hebben gehad. Studenten het invullen van deze klasse zou gaan in Intermediate Spaans. Deze klasse is bedoeld ter vervanging, niet worden genomen naast SPA 101 en 102.

201-202 Intermediate Spaans I-II: (3 uur)

Een opleiding die de Spaanse taal en cultuur, met een bijzondere nadruk op communicatieve vaardigheden onderzoekt. Voorwaarde: SPA 102 of het equivalent. Studenten die ten minste twee jaar van de middelbare school Spaans hebben gehad zou moeten overwegen om SPA 201.

303 Lezen Spaanse literatuur: (3 uur)

Een overzicht van de Spaanse literatuur met de nadruk op begrijpend lezen. Voorwaarde: SPA 202 of het equivalent.

305 Geavanceerde Grammatica en Samenstelling: (3 uur)

Een intensieve evaluatie van grammatica en compositie. Voorwaarde: SPA 202 of het equivalent.

307 Conversational Spaans: (3 uur)

Uitgebreide praktijk in orale Spaanse inclusief boor in woordenschat, idioom, en elementaire linguïstische structuur. Voorwaarde: SPA 201 en toestemming van de instructeur.

309 Occupational Spaans: (3 uur)

Een cursus voor studenten die willen onderzoeken, te leren en te oefenen gespecialiseerde woordenlijsten om te kunnen communiceren in het Spaans op de werkplek. Geen voorkennis vereist.

311-312 Survey uit de Spaanstalige letterkunde I-II: (3 uur)

Vertegenwoordiger meesterwerken. Voorwaarde: SPA 202.

313 Spaanse en Latijns-Amerikaanse Cinema: (3 uur)

Een cursus waar leerlingen bekijken en de beste analyseren Spaanse en Latijns-Amerikaanse films. Voorwaarde: SPA 202 of het equivalent.

350 Leven en cultuur van Latijns-Amerika: (3 uur)

Een studie van alle aspecten van de Latijns-Amerikaanse leven. Voorwaarde: SPA 202 of het equivalent.

360 Leven en cultuur in Spanje: (3 uur)

Een studie van alle aspecten van het leven in Spanje. Voorwaarde: 202 of het equivalent.

417 Methoden van het lesgeven in het Spaans: (3 uur)

Een vak waarin de studenten verkennen studies in de theorieën, technieken en materialen van het onderwijzen van Spaans. Voorwaarde: SPA 201 of het equivalent.

480 Spaanse Practicum in de Verenigde Staten: (3 uur)

Een bewaakte leerervaring in het werken met Spaans-sprekende individuen of groepen in een kerk en / of schoolsituatie. Voorwaarde: SPA 202 of het equivalent. Speciale toestemming van de instructeur is verplicht te registreren.

482 Spaans Practicum Buitenland: (3 uur)

Een bewaakte leerervaring in het werken met Spaans-sprekende individuen of groepen in zendingswerk in een Spaanstalig land. Voorwaarde: SPA 202 of het equivalent. Speciale toestemming van de instructeur is verplicht te registreren.

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their div ... Lees meer

William Carey University is a community of learners which seeks to blend faith and learning with living. Within this unique nurturing and challenging environment students prepare to fulfill their diverse Lees Minder
Mississippi City , Biloxi + 1 Meer Minder