Bachelor In Het Speciaal Onderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Speciaal Onderwijs

Oral Roberts University

Het College van Onderwijs bij ORU is toegewijd om de kans voor individuen reageren op de oproep van God om professional te worden 'getransformeerd christelijke opvoeders. " Het aanbieden van een divers, maar samenhangend lerarenopleiding programma dat drie essentiële segmenten van voorbereiding van de docent integreert - algemeen onderwijs, gespecialiseerde gebied van onderwijs en beroepsonderwijs - studenten verwerven uitgebreide voorbereiding lesgeven.

Bovendien moeten alle studenten die willen grote in het onderwijs of een standaard lesbevoegdheid te verkrijgen worden toegelaten tot de Professional Education Program. Voor die studenten in de opleiding of op zoek naar een standaard lesbevoegdheid, toelating tot de opleiding is een voorwaarde voor goedkeuring van studenten leren. Onderwijs majors moeten worden toegelaten voordat zij 75 uur hebben deelgenomen in de richting van hun opleiding diploma.

Het speciaal onderwijs grote kennismaken studenten met de verschillende exceptionalities geserveerd in scholen. Studenten kiezen voor deze opleiding zal zich richten op beoordelingsprocedures, plaatsing, methoden, materialen en leerstrategieën. Deze belangrijke ontwikkelt studenten aan de behoeften van studenten met een functiebeperking te begrijpen en daarmee voldoen aan deze behoeften door het ontwikkelen van passend onderwijs paden in combinatie met andere professionele diensten.

Uitkomsten

Word leraar. Helpen transformeren leven.

Het National Center for Educational Statistics stelt dat Amerika's scholen minstens twee miljoen extra leraren nodig zal hebben in het komende decennium. U bent nu nodig, meer dan ooit. De wereld wacht op opvoeders die een Christelijk wereldbeeld hebben ontwikkeld en die een impact zal hebben in het onderwijs of het in publieke, private of christelijke scholen; voorschoolse, basis-, secundair of postsecundair hoger onderwijs. Als opvoeder, je echt doen raken de toekomst. Kom een ​​deel van de ORU College van Onderwijs en raak de toekomst als een getransformeerde christelijke opvoeder.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan