Bachelor in het speciaal onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onderwijs majors ervaren tal van mogelijkheden voor het onderwijs clinicals in een verscheidenheid van educatieve instellingen. Studenten kunnen concentreren in Wide Range Onderwijs, Early Childhood Education, Basisonderwijs, secundair onderwijs, of buitengewoon onderwijs.

WLC richt zich op de voorbereiding van de kwaliteit leraren en positieve rolmodellen die bereid zijn om de uitdagingen van de traditionele en niet-traditionele educatieve programma's die een hoge mate van flexibiliteit, uithoudingsvermogen, en vindingrijkheid vereisen geconfronteerd. Onderwijs majors krijgen betekenisvolle ervaringen buiten het college klas door middel van partnerschappen met een oppervlakte scholen. Pre-student lesgeven clinicals, verbonden met alle methoden cursussen, worden uitgevoerd in een verscheidenheid van de vroege kinderjaren, elementair, midden, en voortgezet onderwijs instellingen.

In een educatieve landschap wanhopig op zoek naar gedreven en goed opgeleide leraren, de Wisconsin Lutheran College onderwijs belangrijke bereidt toekomstige leerkrachten als agenten van verandering, klaar om een ​​positieve impact in de klas, school, en de wijk te maken. Bereidt zich voor om een ​​opvoeder zijn, is een investering van tijd, talenten, en inspanningen. De beloningen zijn onmetelijk in de verlichte ogen of de glimlach van succesvolle leerlingen die de ontwikkelingsstadia van de vroege kinderjaren, de midden kindertijd, de vroege adolescentie, en adolescentie te vertegenwoordigen.

Wat maakt het programma Distinctive?

Voor het vijfde jaar op rij, heeft 100% van de traditionele undergraduate onderwijs majors onderwijs banen beveiligd. Twee jaar geleden, WLC's lerarenopleiding kreeg een perfecte beoordeling van de staat van Wisconsin Department of Public Instruction. WLC lerarenopleiding majors voltooiing van hun laatste jaar van de undergraduate voorbereiding kan een concurrentievoordeel te behalen door gebruik te maken van een nieuwe residency programma. Tijdens het semester voorafgaand aan hun 18-week leraar kandidatuur (student onderwijs), kunnen WLC lerarenopleiding senioren deelnemen aan de undergraduate residency programma. Studenten brengen 15 uur per week helpen van een leraar in dezelfde school district - en vaak in hetzelfde gebouw - waar ze hun leraar kandidatuur zal voltooien.

Academici en ONDERZOEK

Vroegtijdige toegang tot lesgeven in de klas

Met WLC's onderwijs grote, studenten beginnen met de werkzaamheden in het veld in hun tweede semester, hen blootstellen aan de uitdagingen en vreugden van het onderwijs studenten. Met behulp van een structuur die belang hecht aan zowel klassikaal onderwijs en real-world ervaring, WLC onderwijs majors zich bereid om onmiddellijk na het afstuderen te onderwijzen.

Undergraduate onderzoek

Onderzoek voor het onderwijs belangrijk is met meer dan 150 klinische uren uitgevoerd nodig om het programma met succes te voltooien. Als goed, zijn verschillende onderzoeksprojecten conferenties gehouden tijdens het jaar waarin studenten kunnen deelnemen. Het Centrum voor Stedelijk Onderwijs Stedelijke Conferentie en Wisconsin staat conferenties zijn enkele van de vele evenementen die WLC leraar kandidaten kunnen deelnemen met hun samenwerkende leraren.

BUITEN DE KLAS

Education Association toekomst Teachers '

De bekroonde FTEA studentenorganisatie biedt begeleiding, leiderschap ervaringen, hands-on betrokkenheid van de gemeenschap, een betere voorbereiding van de docent, en professionele ontwikkeling workshops. De FTEA is aangesloten bij de Student Wisconsin Education Association en de National Education Association.

Stedelijke en internationale Ervaringen

WLC partners met het Centrum voor Stedelijk Onderwijs, een non-profit dat identificeert, bereidt, en ondersteunt high-presterende leraren. Door middel van het Centrum, kunnen studenten die geïnteresseerd zijn in het stedelijk onderwijs deelnemen aan programma's, excursies en onderdompeling ervaringen. Er zijn ook internationale mogelijkheden voor studenten onderwijs om te oefenen en leren in internationale instellingen, zoals Kenia, Malawi, en de Tsjechische Republiek.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

Onderwijs majors worden aangemoedigd om voor het bijwonen van graduate school van hun loopbaan in de klas te starten. Geavanceerde graden zijn een noodzaak, maar kan soms diskwalificeren jonge onderwijzers van het vinden van posities in het begin van hun carrière. Onderwijs alumni hebben zoals graduate schools als de Universiteit van Wisconsin-Madison, Universiteit van Wisconsin-Milwaukee, Wisconsin Lutheran College bijgewoond.

Carrières in de Klas

Bij WLC, worden leraren voorbereid op het tweeledige karakter van de toegewijde christelijke leraar: een dienaar en een leider. WLC onderwijs alumni werken in de voorsteden, stedelijke en landelijke gebieden over de staat Wisconsin. Veel stedelijke opvoeders werken in particuliere en parochiale scholen in de stad Milwaukee. Afgestudeerden werken ook in de openbare school districten van West Allis-West Milwaukee, Wauwatosa, Whitnall, Waterford, New Berlin, en vele anderen in het hele gebied.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder