Bachelor In Het Spel Kunst En Vormgeving

Mt Sierra College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Spel Kunst En Vormgeving

Mt Sierra College

Mensen ooit noemde hen games. Ze nu noemen we trainen voor piloten en soldaten, leermiddelen voor kinderen, en totaal-blow-your-mind-graphics. Wat was ooit een huisje industrie is nu een 11 miljard dollar markt die broodnodig programmeurs en ontwerpers. Met de hands-on onderwijs Mt. Sierra College biedt studenten worden ervaren professionals. Afgestudeerden van de Spelen Arts & Design programma in te voeren het veld te popelen om de volgende generatie van games en simulaties te ontwikkelen voor een groeiende industrie.

Studenten die zich inschrijven in het Game Arts and Design gebied van specialisatie zal cursussen die een solide basis in multimedia kunst en vormgeving op te bouwen en zal gespecialiseerde cursussen in het spel en simulatie ontwikkeling nemen nemen.

Studenten die gespecialiseerd zijn in Game Kunst en Vormgeving zal worden voorbereid voor de werkgelegenheid in het gebied van spel en simulatie ontwikkeling. Studenten zullen sterke ontwerp vaardigheden bezitten en zal de wereld van interactiviteit zo overheersend in de gaming, defensie en gezondheidszorg bezetting arena's te verkennen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,700 USD
Locations
Verenigde Staten - Monrovia, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per kwartaal