Bachelor in het strafrecht

South Carolina State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het strafrecht

South Carolina State University

De Criminal Justice Program biedt een interdisciplinaire benadering van de studie van de criminaliteit, theorieën van criminaliteit oorzakelijk verband, en de evaluatie van de maatschappelijke reacties daarop. Studenten hoofdvak in Criminal Justice nemen een reeks kernvakken die alle fasen van de drie componenten van het strafrechtelijk systeem te dekken: de rechtshandhaving, rechtbanken en correcties. Cursussen in het Engels, wetenschappen, wiskunde, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen, zijn opgenomen als onderdeel van het algemene onderwijs curriculum van de universiteit. Taalcursussen zijn nodig om studenten te helpen voor te bereiden op het werken en wonen in een etnisch en cultureel diverse samenleving.

Het curriculum voor een Bachelor of Science in Criminal Justice bereidt studenten voor entry-level normen voor diverse strafrechtelijke instanties voldoen evenals de toelating om af te studeren en professionele school.

In het laatste semester van hun laatste jaar, alle Strafrecht majors hebben de mogelijkheid om hun totale academische ervaring te verbeteren door middel van een gepland en begeleid programma van observatie, studie en werk in geselecteerde strafrechtelijke instanties. Deze kans wordt geboden door CJ 401-veldervaring in Criminal Justice.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates