Bachelor in het theater - algemene studies spoor

Aquinas College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het theater - algemene studies spoor

Aquinas College

theater

Waarom studeren Theatre?

Of u nu klaar om het podium te nemen of bouwen, dan heb je je plaats in het theater bij Thomas van Aquino te vinden. Met een geavanceerde faciliteit en de toevoeging van een nieuw theater afdeling directeur, is ons programma een nieuwe standaard of excellence.

In 2003, de $ 7 miljoen Aquinas College Performing Arts Center (in samenwerking met Thomas College, Community Circle Theatre en Grand Rapids katholieke middelbare scholen) had zijn Grand Opening seizoen. Het is een coöperatieve effect dat buitengewone theater brengt aan onze gemeenschap en onze studenten.

Hoe wij anders zijn

 1. Aquino is de enige van vier jaar prive-school in de Grand Rapids gebied dat een grote theater biedt.
 2. Het programma is onderdeel van een unieke samenwerking met Circle Theatre en de Liga van de katholieke middelbare scholen, de enige in zijn soort in het land, waardoor voor een verscheidenheid van de prestaties, het onderwijs, en technische opleidingen.
 3. De afdeling produceert 4-5 volledig gemonteerd shows per jaar, met een focus op de hedendaagse toneelstukken, musicals, en aanpassingen.
 4. Het departement biedt drie verschillende 21-credit concentraties (prestaties, technisch en algemeen) in aanvulling op een 27-credit kern.
 5. Aquino biedt tot vier talent beurzen voor inkomende eerstejaars en transfers, op basis van auditie (voor uitvoerende kunstenaars) of portfolio (voor ontwerpers, stage managers en directeuren).
 6. De studenten hebben stage gehad bij alle grote theaters in de Grand Rapids, evenals in The Purple Rose in Chelsea en in Chicago, Houston, Los Angeles en Phoenix.
 7. Studenten verlaten met meer acteren en ontwerp credits dan majors van andere hogescholen, omdat zij toegang hebben tot ongekende mogelijkheden voor het bouwen van hun cv van aankomst op de campus, in plaats van te wachten de komende jaren podium tijd of schaduw ontwerpers te zien.
 8. In de afgelopen jaren hebben een groot rooster van een bezoek aan toneelschrijvers en ontwerpers uit de hele natie tijd doorgebracht op de campus, waardoor studenten de blootstelling aan de ontwikkeling en productie van nieuw werk en het creëren van een netwerk verbindingen.
 9. De afdeling heeft de kinderen producties toerde de lokale underserved scholen met shows zoals Rising Sun Rising Moon, Brave Little, Tailor, de Troll en de Elephant Prince, en de Operation: Play! programma, dat de verhalen geschreven door de lokale basisschool kinderen dramatiseert
 10. Studenten worden individueel begeleid in hun toekomst na het afstuderen, het leren hoe ze hun vaardigheden op de markt niet alleen in het professionele theater, maar zo zeldzaam en verkoopbare vaardigheden die nodig zijn voor alternatieve carrièrepaden.

Major Vereisten

Achtenveertig (48) krediet uur in Theater: de kern (27 studiepunten) en een concentratie of "track" (21 studiepunten), gekozen uit de volgende opties: prestaties (acteren en / of regie), technische studies, creatieve dramatiek of algemene studies.

Theater Major kern verplichte vakken:

 • TE / EH217 Dramatic Literature
 • TE242 Script Analyse
 • TE361 Theatre History I
 • TE362 Theatre History II
 • TE141 Acteren I
 • TE251 Stagecraft
 • TE244 Regisseren I
 • TE399 Senior Capstone Project / onafhankelijke studie
 • Vijf (5) credits van Theater Practica (TE253 en TE341) ten minste een credit in elk gebied, telt voor de mainstage productie en het Children's tour alleen

Algemene Studies Track Requirements

Verplichte vakken:

 • TE130 Inleiding tot Theatre Ontwerp
 • TE241 Waarnemend II
 • TE278 Dance Sampler
 • TE 352 Script Writing
 • Nine (9) studiepunten van het theater keuzevakken.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grand Rapids, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates