Bachelor in het theater en muziektheater

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Theater en Musical Theater

Bij BSC, ons theater professoren weten dat productie vaardigheden best worden geleerd door actieve deelname in de klas en op het podium. Wij hechten evenveel belang aan leren en doen, en onze studenten zijn goed voorbereid voor afgestudeerde werk en voor een loopbaan in de professionele en educatief theater - of voor welk pad ze kiezen. Evenals landelijk erkende uitvoerders, we regelmatig theater majors gaan om artsen, advocaten, arts beheerders, opvoeders, en nog veel meer worden.

Hier is wat maakt theater speciaal bij BSC

Onze afdeling is een kleine gemeenschap van studenten en professoren in liefde met wat ze doen. Ze zullen je helpen je passie te vinden, ontdekken wat je graag doet, en uw vaardigheden te ontwikkelen om hun grootste potentieel.

 • Wij vullen de vier grote producties per jaar en zes tot tien studenten onder leiding van producties. Dat betekent dat je volop mogelijkheden om te leren krijgen het hele proces hands-on, zoals acteren, decor en lichtontwerp, kostuums, choreografie, bedrijfsleiding, en toneelliteratuur.
 • Theater studenten zijn actief in producties gedurende hun vier jaar bij BSC; eerstejaars worden aangemoedigd om mee te doen zodra ze aankomen op de campus.
 • Onze unieke januari E-Term geeft je vier weken te werken aan een theaterproject, neem een ​​auditie klasse, schrijf een toneelstuk, of iets anders dat je interesseert verkennen.
 • Wij bieden een BA van de podiumkunsten en een BA in muziektheater. De lessen zijn bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de podiumkunsten en voor diegenen die bijna theater met een meer algemeen belang.

Leerresultaten

Na voltooiing van de podiumkunsten grote, zullen de studenten in staat om:

 • Voer acteren doelen en tactieken
 • Uitvoeren theater ontwerpen met behulp van de juiste technologie
 • Succesvol te functioneren als lid van een ensemble

Na voltooiing van de Musical Theater grote, zullen de studenten in staat om:

 • Voer acteren doelen en tactieken
 • Uitvoeren theater ontwerpen met behulp van de juiste technologie
 • Succesvol te functioneren als lid van een ensemble
 • Integreer muzikale analyse en prestaties

Theater Beurzen

Elk voorjaar, de afdeling Theater gastheren een Scholarship dag om aankomende studenten de gelegenheid om mee te dingen naar de verschillende financiële prijzen aangeboden door de divisie. Audities voor theater zijn zaterdag 15 februari 2014.

Theater beurzen worden toegekend op basis van een auditie en interview met het theater faculteit. Voor muziektheater, de auditie bestaat uit zestien maatregelen elk van twee Broadway / Off Broadway songs en een monoloog van niet langer dan een minuut in lengte. Auditionees moet materiaal dicht bij hun leeftijd en ervaring kiezen - alsjeblieft, geen Shakespeare of dialecten. Geen cd's. Een begeleider zal worden verstrekt. Voor theater, de auditie bestaat uit twee monologen van niet langer dan een minuut in lengte elk. Elke auditionee moet een 8 x 10 headshot samen met een CV en eventuele nota's van ondersteuning te bieden.

Alle auditionees zullen deelnemen in het theater spelen en hebben de mogelijkheid voor een een-op-een interview met een lid van de faculteit theater. Studenten die geïnteresseerd zijn in technische theater en design moet brengen een portfolio van hun werk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique Janu ... Lees meer

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique January Exploration term gives you four weeks of flexibility to pursue your dreams, and our top-notch academic programs will give you the skills to succeed. Lees Minder