Bachelor In Het Theater

William Peace University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Theater

William Peace University

William Peace Theatre machtigt studenten om een ​​carrière in de beeldende kunst als onafhankelijke, zelf-evaluatie van kunstenaars voort te zetten. Onze BA in Theater features intense, gespecialiseerde en gesynchroniseerd curricula. Deze programma's zijn ontworpen in overeenstemming met de richtlijnen en normen die door NAST en ATHE om de best mogelijke carrière training en succes te verzekeren.

Zowel het BA in Theater en BFA in Musical Theater worden onderwezen binnen Theatre afdeling. Deze krachtige synergie biedt studenten gespecialiseerde en gerichte opleiding die zij nodig hebben zonder stuiteren tussen twee verschillende programma's. Onze docenten hebben ruime professionele en academische ervaring en blijven werken in de professionele theater. Studenten profiteren van decennia van professionele relaties met theaters, directeuren, casting bureaus, agenten, voice leraren, coaches, choreografen en regisseurs in plaatsen als Londen, New York en Las Vegas.

Onze producties en studenten zijn genomineerd voor diverse awards in de afgelopen jaren, waaronder: Top Tien Lijst door Spectator Magazine, meerdere Raleigh News & Observer Top Ten Lists, Best Comic Actrice door Roberts Reviews, consequent gerangschikt en beoordeeld door de onafhankelijke Weekly. Daarnaast hebben we bekroond met talloze subsidies te schrijven en produceren van originele stukken, waaronder: Dromen in kleur geschreven door studenten en alumni in combinatie met toneelschrijver Barbara Lebow; aanpassing voor het stadium van Charles Dickens Dombey en Zoon door Dickens geleerde Elliot Engel; Beter laat dan ooit; Aan de andere kant; Far and True; Tartuffe, de Rock Musical.

Studenten zijn gegaan naar New York, Los Angeles, San Diego, Wilmington en andere steden om professionele loopbaan in theater, film en televisie na te streven. WPU alumni zijn ook gegaan om te studeren aan scholen als The Juilliard School, Harvard, American Academy of Dramatic Art en Virginia Commonwealth.

WPU studenten zijn volledig voorbereid op graduate school op of om direct in de professionele arena van theater en muziektheater wanneer ze afstuderen. Wij helpen u de tools, vaardigheden en verbindingen die u nodig heeft om succesvol te ontwikkelen.

Wanneer u overstapt, krijgt u een zelfverzekerde, verkoopbare, zelf-evaluatie kunstenaar te zijn en zijn volledig voorbereid om naar graduate school of naar stap direct in de professionele arena en de spannende wereld van theater.

Cursussen

Bachelor of Arts in Theater

  • Liberaal Onderwijs Curriculum 49 krediet uur
  • Theater Core Cursussen 39 krediet uur
  • Algemeen Keuzevakken 32 krediet uur
  • Totaal krediet uur voor de BA in Theater 120 credit uur

Carrière

Innovatieve klassen William Peace Theatre trein studenten in het brede scala van collaboratieve vaardigheden en kennis die deel uitmaken van het werk van het theater door de prestaties van nieuwe werken, met inbegrip van aanpassingen van de literatuur, zowel door professionele toneelschrijvers en student schrijvers. Studenten leren om te presteren, reizen, werken creëren, netwerk en ontvang technische theater ervaring.

Studenten waardevolle ervaring door middel van klassikale studie en optredens van klassieke toneelstukken en musicals uit alle perioden van de geschiedenis in nieuwe en innovatieve manieren die de nieuwste en beste in theater de praktijk en theorie reflecteren.

WPU afgestudeerden gaan naar verschillende loopbaan in gebieden zoals kostuumontwerp, regisseren, set ontwerp, de productie, acteren en onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Raleigh, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos