Bachelor in het toerisme en event management

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in het toerisme en event management

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Business Tourism studies over Porvoo Campus bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een professionele carrière in het internationale toerisme en studenten in staat stellen te kiezen tussen twee alternatieve specialisaties:

 • Verkoop en Service Development in Business Tourism of
 • Evenementen Planning en Management.

Afgestudeerden verwerven projectmanagement, onderzoek en ontwikkeling, coaching, het oplossen van problemen en innovatie vaardigheden. Leren vindt plaats als team werken in real-life projecten waarbij persoonlijke ontwikkeling, netwerken en presentatievaardigheden worden gemarkeerd.

Studenten kunnen hun vaardigheden toe te passen in de dynamische toeristische sector (luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus, evenementen, hotels), en hebben specifieke know-how van hun specialisatie in ieder internationaal bedrijf van toepassing is. Afgestudeerden kunnen produceren, verkopen of kopen reisdiensten, het werk in de evenementenbranche, of het opstarten van een nieuw bedrijf.

De studies zijn onderverdeeld in de volgende modules: communicatieve vaardigheden in toerisme; Toerisme Operationele Milieu; Productie en verkoop van Travel and Tourism Services; Sociale en Samenwerking Skills, en Business en ondernemersvaardigheden.

"Op dit moment ben ik werkzaam bij Tallink Silja, waar ik in eerste instantie toegepast voor een zomer baan als een verkoper. Ik heb een grote kans om te werken in verschillende afdelingen in Tallink Silja gehad; eerst een paar maanden in de verkoop center (B2C) de verkoop van tochten op de telefoon, dan in relatie met de klant voor een paar jaar en nu in september. Ik ben begonnen in mijn huidige functie als supervisor in onze nieuwe Social Media team. Ons team bestaat uit vier reisspecialisten en mij. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor de klantenservice te nemen aan Tallink Silja's social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Tevens verzorgen wij de chat-contacten van onze website.

Ik heb echt genoten van mijn studie en het studentenleven in Porvoo. Naast een goede basis waar te beginnen met het bouwen van mijn professionele carrière, kreeg ik een grote internationale groep van vrienden en een netwerk van het toerisme professionals. "

Marianna Artman, Dienst Supervisor in Social Media bij Tallink Silja

Key leerresultaten van het programma

Het kiezen van een van de belangrijkste onderwerp of vakgebied

Tegen het einde van het eerste studiejaar de studenten kiezen hun specialisatie studies. Die vinden plaats in het tweede jaar, beide semesters. De diensten van de studieloopbaanbegeleider zijn direct beschikbaar, maar de studenten hebben ook een leraar tutor en student docenten bij hun service gedurende de studies. Al deze kunnen studenten helpen om de juiste persoonlijke keuzes met betrekking tot cursussen en specialisatie studies.

Het programma biedt twee specialisatie alternatieven:

Professionele studies in de Degree-programma in Toerisme focus op Business Tourism waar de verkoop en service in Business Tourism neemt een centrale rol. De belangrijkste inhoud zijn:

 • Klanteninzicht
 • Reizen inkoop en verkoop van processen zoals gezien door de kopers, leveranciers en intermediairs
 • Travel Management systemen en hulpmiddelen
 • Partnerschappen en netwerken
 • Technologie voor de verkoop en service

Een andere specialisatie is Event Planning and Management, waar zakelijke bijeenkomsten en andere zakelijke evenementen worden gemarkeerd. De belangrijkste inhoud zijn:

 • Event planning processEvent beheer
 • Economie van evenementen
 • Effecten van evenementen
 • Technologie voor evenementen

Professionele groei

Studenten ontwikkelen hun professionele vaardigheden en de generieke meta-competenties die nodig zijn in het werk van het leven door middel van de volgende drie fasen: aanpassing, toepassing en de ontwikkeling. De competenties en vaardigheden van de studenten te ontwikkelen op een geïntegreerde wijze wanneer ze werken in projecten die steeds grotere uitdaging als de studies voorschot te verstrekken.

Alle studenten met Finse opleiding wordt verwacht dat zij een semester van studies of de stage in het buitenland door te brengen om hun paraatheid te verbeteren voor internationale uitdagingen.

Onderwijs 9500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
9,500 EUR
per jaar.
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Porvoo
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Porvoo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan