Bachelor in het Tolken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in het Tolken

Het programma omvat volgende cursussen:

Introduction to Translation Studies

Belangrijkste theorieën en benaderingen in vertaling: Deze cursus introduceert de studenten de theoretische aspect van hun grote, waardoor ze een voorproefje van enkele baanbrekende theoretische onderzoek in de domeinen van de toegepaste taalkunde en vertaalwetenschap.

Algemeen vertaalbureau I

Basistechnieken voor het vertalen van niet-gespecialiseerde teksten uit het Engels naar het Arabisch: Deze cursus richt zich op de verschillende benaderingen gebruikt voor de brontekst te begrijpen en het formuleren van de doelstelling tekst met bijzondere aandacht voor fouten vaak gemaakt door vertalers.

Computer-Assisted Translation

Basisinformatie over hoe tekstverwerking en database-pakketten gebruiken in vertaling: Studenten worden opgeleid op een van de meest internationaal bekende vertaalsoftware en terminologie databanken, SDL Trados Studio 2009.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Lees Minder