Bachelor In Het Wiskundeonderwijs

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Het Wiskundeonderwijs

Oral Roberts University

De wiskunde belangrijkste doelstellingen om geduld te ontwikkelen samen met de instrumenten van abstract redeneren - om na te denken en dus tot problemen in de wereld van de sociale wetenschappen en de wereld van de natuurwetenschappen te lossen. De belangrijke wiskunde ontwikkelt de kennis en vaardigheden om toegepaste wiskundige problemen in het bedrijfsleven, techniek, wetenschap en andere gebieden aan te pakken, alsmede te streven geavanceerde studies op het gebied van de zuivere wiskunde.

De missie van het wiskundeonderwijs belangrijkste is om leraren voor opdrachten uit te rusten in de rangen 6 tot en met 12 in de particuliere en openbare scholen klas instellingen door middel van een divers leraar voorbereidingsprogramma. De drie segmenten - algemeen onderwijs, het vakgebied en het beroepsonderwijs - zijn geïntegreerd om afgestudeerden te produceren met een uitgebreide academische voorbereiding die zijn ingeprent met een christelijke wereldbeeld.

Uitkomsten

Met een diploma in de wiskunde bestaan ​​onderwijsaanbod voor u om te helpen transformeren leven. Het National Center for Educational Statistics stelt dat Amerika's scholen minstens twee miljoen extra leraren nodig zal hebben in het komende decennium. U bent nu nodig, meer dan ooit. De wereld wacht op opvoeders die een Christelijk wereldbeeld hebben ontwikkeld en die een impact zal hebben in het onderwijs. Als opvoeder, je echt doen raken de toekomst.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan