Bachelor in hospitality management (Universiteit van glouchestershire)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in hospitality management (Universiteit van glouchestershire)

Nguyen Tat Thanh University, NTT Institute of International Education (NIIE)

Hospitality Management (Universiteit van Glouchestershire)

Elk jaar, Vietnam verwelkomt meer dan 6 miljoen internationale aankomsten en 25 miljoen binnenlandse bezoekers. De inkomsten uit de horeca en toerisme-industrie bereikt $ US4.5 miljard. Volgens berichten in de nationale workshop over het toerisme personeelsbestand met 2015, de vraag naar werknemers die rechtstreeks werkzaam in het toerisme is meer dan 500.000 medewerkers, met een groei van meer dan 10% per jaar, waarvan het hotel diensten goed voor 50% van de beroepsbevolking kracht. Dit betekent dat het nodig is jaarlijks 25.000 gastvrijheid werknemers, met name geschoolde arbeidskrachten met professionele kennis en vreemde talen.

Voorzag de behoeften van de samenleving in de horeca, heeft NIIE verbonden aan de Universiteit van Gloucestershire (UK) en Edexcel aanbieden van de opleiding van Hospitality Management. Op NIIE, zullen de studenten leren in een internationale leeromgeving, waarin de blootstelling op de werkplek praktijken vergemakkelijkt door middel van een netwerk van hotels en toonaangevende toeristische bedrijven samen met het Instituut.

CURRICULUM


Het programma is ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn uit te rusten om te kunnen werken in een internationale omgeving in het hotel industrie en andere dienstverlenende sectoren die momenteel zijn groeit snel, zoals talenkennis, communicatieve vaardigheden en informatieverwerking, managementvaardigheden en teamwerk vaardigheden en financiële vaardigheden, enz.
Om de kwaliteit van de opleiding en waarborgen zodat studenten hun kennis in de praktijk werkzaamheden voor het werken in de horeca en het toerisme, enz. Toe te passen, zijn studenten verplicht om deel te nemen in de 6 maanden durende stage. Momenteel is de NIIE heeft samenwerking met vele 5-sterren hotels in Ho Chi Minh City, Singapore, Maleisië, Thailand voor het doel van de student stage.

De opleiding is verdeeld in 2 fasen:

 • Fase 1: Edexcel HND (diploma): studenten studeren in twee jaar. Afgestudeerden worden toegekend HND in Hospitality Management by Edexcel.
 • Fase 2: University of Gloucestershire (bachelor): HND afgestudeerden kunnen hun hoger onderwijs op bachelor in de strategische hospitality management van de Universiteit van Gloucestershire op NIIE te blijven. Duur studie is een jaar.

De 2-fase opleiding brengt meer voordelen voor studenten. Einde van fase 1, de leerlingen hebben meer opties:
Worden gebruikt: HND wordt wereldwijd erkend en heeft de voorkeur van de industrie.

Studeren in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië en Singapore: HND wordt erkend door deze alle landen. Studenten studeren nog 1 jaar om een ​​bachelor diploma in de VS (bijv Devry University), in Australië (Edith Cowan University) te krijgen.

Studeren in Vietnam: HND afgestudeerden kunnen studeren nog 1 jaar op NIIE naar het bachelor diploma uitgereikt door de Universiteit van Gloucestershire (UK) of Nguyen Tat Thanh universiteit te krijgen.

Monster Modules in fase 1:

 • Food and Beverage Operations Management
 • Rooms Division Operations Management
 • Klantenservice in Hospitality
 • Finance in de horeca
 • Marketing in Hospitality
 • Hospitality Operations Management
 • Sales Development en Merchandising


Monster Modules in fase 2:

 • Corporate Strategy
 • Communicatie en Marketing
 • New Business Development
 • Actuele vraagstukken in Hospitality Management


KWALIFICATIE


Afgestudeerden zijn diploma bachelor in Strategic Hospitality Management van de Universiteit van Gloucestershire, die is internationaal erkend en hebben dezelfde rechten en privileges als die opgedaan door studenten studeren in het Verenigd Koninkrijk verleend.

TOELATING


Er zijn 4 termen per jaar, inschrijving in oktober, januari, april en juli. Toelating is gebaseerd op de herziening van verzoekers 'high school transcripties en Engels vaardigheidsniveau. Aanvragers (zonder bewijs van het Engels taalvaardigheid) zijn verplicht om te zitten voor Engels instaptoets en kunnen cursussen Engels op NIIE nemen als hun Engels lager is dan 4,5 IELTS (of gelijkwaardig).

CARRIÈRE


Afgestudeerden met de Universiteit van Gloucestershire bachelor in strategische hospitality management kan gevarieerd senior management posities in te nemen in de industrie, met inbegrip van front office manager, inkoopmanager, roomservice manager, of zelfs top management posities zoals algemeen directeur.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Gloucester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan