Bachelor in human resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het universum van professionele opdrachten organisaties die de belangen van de vennootschap te verzoenen met die van de mensen die er werken. De afgelopen jaren hebben uniek is in de sociaal-economische geschiedenis van Pernambuco, gezien de gegenereerde set van initiatieven die reeds in uitvoering of in het midden van de onderhandelingen en planning.

RH MANAGER is bij te dragen tot de verwezenlijking van de strategische doelstellingen van de onderneming, het articuleren van de professionele vervulling en persoonlijke voldoening van zijn belangrijkste troef, de ontwikkelaar.

arbeidsmarkt

De huidige marktsituatie vraagt ​​de hoge concurrentievermogen indexen organisaties. De complexiteit van de Braziliaanse arbeidsrecht, de versnelling van de omzet als gevolg van de komst van "Generatie Y" in de markt en de niet aflatende streven van de productiviteit, zijn feiten die de omvang van de markt te bevestigen. Een context dat de opkomst van de human resources manager maakt, vooral in middelgrote en grote ondernemingen, zowel openbare als particuliere diensten. De dagelijkse opkomst van nieuwe bedrijven, en het belang van verbetering van het menselijk kapitaal voor het bereiken van de strategische doelstellingen zorgt voor drukke schema van adviesdiensten en gespecialiseerde consulting.

speelveld

Inzicht in de zakenwereld aan het menselijk kapitaal processen uit te voeren van de organisaties is de belangrijkste activiteit van de human resources manager.

Beroepsonderwijs in FACIPE maakt ook de prestaties op verschillende gebieden, van human resources van plan om de headhunting services. Werving en selectie; opleiding en ontwikkeling; beleid bouw loon; veiligheid, hygiëne en gezondheid op het werk; conflictoplossing; zijn enkele van de functies die deze professionals kan spelen.

Kunnen begrijpen en articuleren diverse terreinen voor bedrijfskunde, kunnen HR Manager optreden op elk niveau van de organisatie, het ontwikkelen van strategieën voor de verbetering van de resultaten van het team, in aanvulling op consulting en adviesdiensten. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker, leraar of docent te volgen? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

GOALS

algemeen:

Om professionals in staat om het combineren van de vakbekwaamheid van een kritische bewustzijn, gezien de trends met betrekking tot de productie van kennis op het gebied van kennismanagement in Human Resources, voor de verwerving van specifieke beroepsvaardigheden daarin gevormde trainen, en vooral de bouw van de ondernemingsgeest dat kan de groei en sociale ontwikkeling te genereren en voor te bereiden, in brede zin, de mens tot leven.

specifiek:

• Trein managers met een nadruk op ondernemerschap in staat om: Plan, begeleiden, begeleiden en controle van Human Resource Management diensten. • Interact creatief omgaan met verschillende organisatorische en sociale context; omgaan met innovatief management, operationele capaciteit in gunstige omstandigheden, het stimuleren en uitbreiden van mogelijkheden om nieuwe bedrijven die de vooruitgang van de samenleving te beïnvloeden te creëren, die vooral op de behoeften van Pernambuco gemeenschap. • Geef de leerlingen de bouw van theoretische en conceptuele kennis en de toepassing ervan in marketing relaties die onderworpen zijn aan de bedrijven. • Zorg voor technologische hulpmiddelen die de fundamentele acties en procedures in overeenstemming met de eisen van de Human Resources Management te bieden; bouwen intellectuele basis, articuleren beleid en technische professionele autonomie mogelijkheden en effectieve uitoefening van zijn functies in de markt. • Het voorbereiden van de burgers voor ethisch gedrag en kritisch en creatief denken, en de verwerking agent in de professionele markt en de samenleving; de student om de niet aflatende streven naar kennis aan te moedigen, de vorming van een professional die wordt gekenmerkt door voortdurend actualiseren management informatie.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder