Bachelor in human resources

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In deze cursus leer je om te gaan met het grootste kapitaal van de vennootschap, menselijk kapitaal, leren technieken om mensen te leiden en dus veroorzaken dat ze de gewenste resultaten kan brengen door de organisaties.

Ook onderzoekt de belangrijkste instrumenten en people management processen. Aan het einde kan het, zo u wilt, in aanvulling op het beheer van de afdeling Human Resources in verschillende bedrijven, zal worden Consultant (a) Human Resources en u kunt uw eigen bedrijf te openen.

RH Manager is bij te dragen tot de verwezenlijking van de strategische doelstellingen van de onderneming, het articuleren van de professionele vervulling en persoonlijke voldoening van zijn belangrijkste troef, de ontwikkelaar.

  • 02 jaar duurden
  • Nacht en dag

ARBEIDSMARKT

De huidige marktsituatie vraagt ​​de hoge concurrentievermogen indexen organisaties. De complexiteit van de Braziliaanse arbeidsrecht, de versnelling van de omzet als gevolg van de toetreding van Generatie Y in de markt en de niet aflatende streven van de productiviteit, zijn feiten die de omvang van de markt te bevestigen. Een context dat de opkomst van de human resources manager maakt, vooral in middelgrote en grote ondernemingen, zowel openbare als particuliere diensten. De dagelijkse opkomst van nieuwe bedrijven en het belang van verbetering van het menselijk kapitaal voor het bereiken van de strategische doelstellingen te garanderen drukke schema van adviesdiensten en gespecialiseerde consulting.

Sinds de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 180 en R $ 724, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van het podium midden. Na zijn afstuderen aanvangssalarissen overtreffen R $ 2.500. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 9.000. Het bestuderen in St. Louis is van te voren uw tijd en streven naar een toekomst van vele successen.

SALARIS maandgemiddelde RANGE

Aanvankelijk R $ 1.100,00 Volledige R $ 4,000.00

EXPERTISE

Inzicht in de zakenwereld aan het menselijk kapitaal processen uit te voeren van de organisaties is de belangrijkste activiteit van de human resources manager.

Beroepsopleiding in St. Louis maakt ook de prestaties op verschillende gebieden, van human resources van plan om de headhunting services. Werving en selectie; opleiding en ontwikkeling; beleid bouw loon; veiligheid, hygiëne en gezondheid op het werk en het oplossen van conflicten zijn enkele van de functies die deze professionals kan spelen.

Kunnen begrijpen en articuleren diverse terreinen voor bedrijfskunde, kunnen HR Manager optreden op elk niveau van de organisatie, het ontwikkelen van strategieën voor de verbetering van de resultaten van het team, in aanvulling op consulting en adviesdiensten. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker, leraar of docent te volgen? Het gebied is enorm, en de keuze is aan jou!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Lees Minder