Bachelor In In Business En Management

EAE Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In In Business En Management

EAE Business School

De EAE 's Bachelor Degree in Business Administration and Management met de deelnemers ontvangen van de kwalificatie van de polytechnische universiteit van Catalonië (UPC), zorgt voor een solide academische opleiding met een praktische en professionele aanpak met nauwe banden met de wereld van het bedrijfsleven.

De Bachelor Degree in Business Administration and Management geeft u de voorbereiding je nodig hebt om taken die over het algemeen in bedrijven of in een bepaalde afdeling nodig zijn, zoals Finance, Marketing en Sales, Investment, General Administration, Accounting en Human Resources, onder anderen uit te voeren . Deze graad geeft studenten inzicht in de fundamentele aspecten van het economisch systeem waarin we actief zijn, het leren over de verschillende beheer gebieden van een bedrijf vanuit drie perspectieven: - Een generalist perspectief, die de inhoud van alle operationele gebieden van een bedrijf.

 • Een duidelijke praktische aanpak, met meer dan 630 uren praktijkervaring die als keuzevak credits tellen.
 • Een veelzijdige methodologie, ontworpen om de professionele vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt met succes op te verwerven.

Kortom, de EAE's BBA ontworpen om professionals toe te rusten om te draaien, te beheren en leiden van een bedrijf, organisatie en eventuele andere private of publieke instelling. Onze afgestudeerden zijn professionals uitgerust op uitvoerende taken over te nemen in een context van complexe en veranderende globale inter-relaties, in staat om beslissingen te nemen in het gezicht van met onzekere omstandigheden.

Redenen voor het nemen van EAE's Bachelor Degree in Business Administration and Management

INZETBAARHEID: Door 100% van de studenten op de EAE's BBA, die voor een stage toegepaste waren succesvol en omdat 87% van onze afgestudeerden werk vinden binnen drie maanden na de voltooiing van het programma.

SERVICES: Omdat u een deel van EAE's Alumni Gemeenschap kunnen vormen en omdat EAE studenten hebben toegang tot de diensten van UPC diensten.

KENNIS: Omdat studenten op EAE's BBA overtreffen BBA studenten in heel Catalonië in 13 van de 14 indicatoren die worden gebruikt door de Catalaanse regering en omdat ze een praktische opleiding beter dan de studenten gemiddeld BBA 'in Catalonië.

INTERNATIONALE: Omdat u de mate in het Spaans / Engels tweetalige versie of 100% te nemen in het Engels en als gevolg van de meer dan 70 partnerschapsovereenkomsten die wij hebben met universiteiten over de hele wereld die je een scala van uitwisseling en opleidingsmogelijkheden geeft op internationaal niveau, met inbegrip het Erasmus-programma, een semester in New York en andere uitwisselingsprogramma's over de hele wereld.

lesmodules

Eerste jaar Onderwerpen

 • First Semester: Wiskunde I, Financial Accounting I, Personal Productivity Gereedschap I, bedrijfsorganisatie en Administration I.
 • Second Semester: Wiskunde II, Financial Accounting II, Inleiding tot de economie Sociologie.
 • Jaarlijks: Engels I, Professional Development I.

Tweede jaar Onderwerpen

 • First Semester: Statistiek I, Spaans en World Economy, Company planning en analyse, Principles of Marketing.
 • Second Semester: Statistieken II, financiële wiskunde, burgerlijk en handelsrecht, Commercieel Management I.
 • Jaarlijks: Engels II, Professional Development II.

Derde jaar Onderwerpen

 • First Semester: Cost Accounting I, Financieel Management I, Micro-economie, Commercieel Management II, Fiscaal Recht I.
 • Second Semester: Cost Accounting II, Financieel Management II, macro-economie, Professional Development III, Tax Law II.

Vierde Jaar Onderwerpen

 • First Semester: Labour Relations, Human Resources Management, Business Organisatie en Administration II, Financial Markets and Instruments, Information Systems.
 • Second Semester: Keuzevakken en Final Degree Project.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan