Bachelor in Industrial Engineering

Lebanese International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Industrial Engineering

Lebanese International University

Bachelor in Industrial Engineering

Het programma omvat volgende cursussen:

Inleiding tot engineering

Inleiding tot Engineering is een eerstejaars cursus ontworpen om te helpen eerste semester studenten verkennen de wereld van de techniek door de invoering van hen om wat ingenieurs doen, de fundamentele principes die aan de basis van hun werk te vormen, en hoe ze toe te passen die kennis in een gestructureerd ontwerpproces . De cursus is ontworpen om een ​​ideale introductie voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van de verschillende gebieden van de techniek en het leren hoe ingenieurs werken om problemen op te lossen zijn. Studenten zullen worden geholpen om te beslissen welke belangrijke binnen de school hen beter uitkomt. De cursus heeft als doel om studenten voor te bereiden op succes LIU en verder door hen belangrijke vaardigheden, waaronder: Technische problemen oplossen en technisch ontwerp, teamwork, en de communicatie met divers publiek

Industrial Systems Simulation

Dit is een inleidende cursus om modelleringstechnieken en simulatie. Het introduceert oplossingen voor industriële en dienstverlenende systemen problemen en uitdagingen met behulp van proces simulatie om organisatorische prestaties te verbeteren in een steeds complexere, turbulente en onzekere industriële omgeving. Deze cursus maakt gebruik van discrete-event simulatie, random number generation en testen, en het ontwerp van simulatie-experimenten als instrumenten om het gedrag van industriële systemen voor procesanalyse en procesverbetering te modelleren. Het wordt in combinatie met een hands-on lab dat modellering concepten van een moderne simulatie taal zal introduceren.

Industrial Engineering Information Systems

Het doel van deze cursus is om de kennis en vaardigheden in industriële software systemen management, dat wil zeggen, de planning, inkoop, ontwikkeling en integratie van software systemen in een industriële engineering context. De cursus is ook van de onderliggende industriële processen. Het bereidt de student zowel voor technologie-intensieve beroepen, de ontwikkeling van bijvoorbeeld het systeem, en project management binnen organisaties leveren of het verwerven van industriële informatie en controlesystemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
185 USD
per credit
Locations
Libanon - Beiroet, Beiroet
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Beiroet, Beiroet
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan