Bachelor in Industrial Engineering

Istanbul Aydin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Industrial Engineering

Istanbul Aydin University

De Bachelor's Degree-programma van de faculteit Industrial Engineering is een 240 ECTS 4-jarige opleiding bestaat uit acht semesters, die elk een 30 ECTS werkdruk. Eén ECTS gelijk aan 25,5 uur studielast per semester.

Industrieel Ingenieurs analyseren mens, machine, apparatuur en andere soortgelijke elementen in zowel de industrie en de dienstensector. Het doel van de faculteit Industrial Engineering is om ingenieurs die kan voorkomen en problemen door het ontwikkelen van systemen, modellen en methoden op te lossen voor het plannen, organiseren, uitvoeren en audit in alle sectoren te trainen.

Industrieel Ingenieurs zijn in staat om te werken op alle gebieden van industrieën. Zij nemen de verantwoordelijkheid in alle fasen van de productontwikkeling; van productontwerp tot het implementatieproces zelf. Industrieel Ingenieurs kunnen werken als productie-ingenieurs, onderhoud en repairment managers, kwaliteitscontrole ingenieurs, AR-GE ingenieurs, productie planners en marketing-sales experts. Industrial Engineering als een gebied van studie onderzoekt de volgende onderwerpen in detail: de winstgevendheid, effectiviteit, productiviteit, flexibiliteit, sensitiviteit en het verstrekken van hogere kwaliteit.

Ons programma in Istanboel Aydın University studenten helpen begrijpt product en service verbetering. Te dien einde, de afdeling richt zich met name op de volgende gebieden: gedrags-management science, informatica, human resources, sociale wetenschappen, en communicatieve vaardigheden. Onze afgestudeerden succesvol in het ontwerp van het systeem en in de ontwikkeling en implementatie worden door de voortdurende inspanningen van het programma in het bijwerken van het cursusmateriaal, het wetenschappelijk onderwijs en moderne technieken. De voertaal in ons programma is Engels.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan