Bachelor In Industrial Engineering

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Industrial Engineering

Kadir Has University

Het is belangrijker dan ooit om effectief gebruik van de middelen in toenemende mate onder de bevolking en de eisen van de consument, terwijl er beperkte en afnemende middelen. De toenemende globalisering en communicatie methoden toegestaan ​​vraag en de productie verder te gaan dan de grenzen. Industrieel Ingenieurs volgt de “Ingenieurs maken, industrieel ingenieurs verbetert en ontwikkelt” -regel. Dit maakt het zeer belangrijke bijdrage aan de productiviteit overal verhogen, zoals de overheid kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, banken en vele andere bedrijven.

De belangrijkste doelstelling van de for-profit organisaties is het goedkoopste en hoogste kwaliteit producten en outputs te produceren, terwijl het minimaliseren van hun ingangen. Industrial Engineering zich bezighoudt met het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van de systemen waarin een mengsel van materiaal, energie, informatiesystemen, kapitaal, apparatuur, arbeid en tijd middelen effectief gebruikt worden. In dit opzicht, industrieel ingenieurs nodig zijn geavanceerde coördinerende vaardigheden, systeem denkvermogen, een goed analytisch en kwantitatieve vaardigheden. Het verdient de voorkeur dat ze gebruik maken van de tools om de informatie die ze nodig hebben om een ​​probleem op te lossen en zich te ontwikkelen om gelijke tred te houden met de veranderende tijden te bereiken.

De missie van Industrial Engineering afdeling is om hun studenten te voorzien meest recente wetenschappelijke methoden voor het ontwerp, de ontwikkeling en effectieve beheer van de productie, service en hybride systemen. Als een afdeling, we werken hard om het systeem denken vaardigheden, analytisch denken, modellering en onderzoek capaciteiten van onze studenten te ontwikkelen om hun problemen op te lossen. We bieden vereiste wetenschappelijke, technische en sociale stichting die hen in staat stellen om uit te blinken in hun loopbaan en dus groeien individuen die een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Wij streven ernaar om studenten te voorzien van een sterke achtergrond op de fundamentele industriële engineering onderwerpen vooral op operations research en optimalisatie, simulatie, productie planning en controle, statistische kwaliteitscontrole, programmeertools voor industrieel ingenieurs, statistische besluitvorming, engineering economie, kostenanalyse en systeemanalyse . Die de noodzakelijke vaardigheden en benodigdheden kunnen studenten zich richten op de productie en operations research afdelingen en kan cursussen zoals Supply Chain Management, Logistics, Decision Support Systems, Network Analysis and Economics, Operations Research and Management Science Applications in de gezondheidszorg en multiobjective optimalisatie te selecteren.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de afdeling Industrial Engineering is om een ​​onderscheidende positie binnen de peer-en daarmee gelijkgestelde diensten te bereiken. Onze studenten zijn werkzaam op hun afstuderen in bijna alle gebieden zoals productie, financiën, bankwezen, energie, gezondheidszorg, logistiek en informatiesystemen en kunnen ze hun carrière met succes te leiden. Dat bewijst ons dat we op de goede weg zijn om onze doelen te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat het departement een unieke positie met onze uitstekende docenten, studenten, afgestudeerden zal hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan