Bachelor in informatiesystemen

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in informatiesystemen

Effat University

De Information Systems belangrijkste is voornamelijk bezig met het gebruik van informatietechnologie (IT) in verschillende business en management gebieden. Veel van het succes van het hedendaagse bedrijf is afhankelijk van informatie en hoe het wordt gebruikt. Time beschikbaarheid, consistentie, nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie zijn belangrijke succesfactoren voor vele verschillende zakelijke ondernemingen.

Afgestudeerden van de IS-programma te leren zowel de technologie en bestuurlijke aspecten van informatiesystemen. Ze leren ook over verschillende business management concepten.

Zij kunnen hun kennis van zowel informatiesystemen en informatietechnologie in verschillende organisaties, zoals van toepassing:

  • Onderwijsorganisaties
  • Banken
  • Bibliotheken
  • Ziekenhuizen
  • Zakelijke ondernemingen
  • Overheidsinstanties

Vision (2012-2017)

De Information Systems Program voorziet een wereldwijd concurrerende Arabische wereld waarvan de burgers zijn gemachtigd door informatie. De IS-programma visie is om het lokale bedrijfsleven en de economie te ondersteunen door het leveren van de lokale arbeidsmarkt met hooggekwalificeerde afgestudeerden die kennis optimaal mogelijk te maken.

Missie (2012-2017)

De missie van de Information Systems B.Sc. Program aan Effat University is om een ​​holistische opleiding die voldoet aan de internationale normen en biedt een pad voor vrouwen om uit te blinken in de informatiesystemen carrière en geavanceerde graduate studies in informatiesystemen en aanverwante disciplines streven bieden. De IS-programma streeft ernaar om vrouwelijke studenten voor te bereiden op de lokale en internationale markt te betreden met zeer competente technische en leidinggevende vaardigheden om informatietechnologie te creëren, leveren en beheren in een ethisch en maatschappelijk verantwoorde manier.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan