Bachelor In Interactieve Digitale Studies

University Of Northern Iowa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Interactieve Digitale Studies

University Of Northern Iowa

Een nieuw innovatief programma, Interactive Digital Studies (IDS) gaat over creatief aanpakken van de toekomst. Studenten in IDS krijgen een arsenaal aan digitale vaardigheden, een goed begrip van de digitale cultuur en theorie, en een middel voor het reageren op onze digitale wereld. Het belangrijkst is, het programma is een centrale ontmoetingsplaats voor het inschakelen van de samenwerking tussen de vele digitaal georiënteerde klassen en professoren aan UNI.

De Interactive Digital Studies (IDS) major is interdisciplinair van aard en is onder de jurisdictie van de afdeling Communication Studies. De interactieve digitale Studies belangrijke vereist een minimum van 120 in totaal uur om af te studeren. Dit totaal omvat Liberal Arts Core eisen en de volgende gespecificeerde belangrijke eisen, plus keuzevakken aan het minimum van 120 uur te voltooien.

De Interactive Digital Studies grote niet het dubbel tellen van credit-uren van de Liberal Arts Core beperken. Er wordt echter geen dubbel tellen van krediet uur toegestaan ​​tussen de verschillende accenten van de Interactive Digital Studies major.

Studenten die het nemen van Interactive Digital Studies als een tweede belangrijke moet natuurlijk de nadruk gebieden die niet significant overlappen met de cursussen van de eerste opleiding te nemen. Volgens de universiteit eisen, moeten de studenten in een tweede grote programma verdienen 'niet minder dan 32 uur van het krediet dan die nodig zijn voor de mate kiest de student te verklaren als de eerste graad uur. " Ook voor studenten die Interactive Digital Studies als een minderjarige, raden wij aan dat de cursus nadruk gebied voor de minderjarige niet significant overlappen met de cursussen van de belangrijkste opleiding.

De .ids Major

De .ids major is een aanpasbare programma van de studie die kunnen worden aangepast aan uw eigen belangen. Het bestaat uit drie basiscursussen, twee digitale 'bundels' van uw keuze, en een practicum.

De .ids Minor

De .ids minor is een geweldige-tech aangewakkerd aanvulling op de gespecialiseerde belangrijke programma van de studie. Het bestaat uit drie basiscursussen en een "bundel" van de studie.

De .ids Foundation

Eerste onze studenten nemen Foundation Classes in de "3 C's": Communicatie, Context, en cultuur.

COMMUNICATIE

Interactieve Digitale Communicatie (COMM 2555) geeft u een solide basis in de creatieve digitale productie vaardigheden en creatief oplossen van problemen die je nodig hebt voor al uw andere .ids klassen. Dit is waar je Photoshop leert om digitale beelden, Dreamweaver en WordPress te manipuleren om het ontwerp en de codering van websites onder de knie, en After Effects om te proeven van motion graphics en animaties te krijgen. Maar het is niet alleen een klasse vaardigheden - U leert ook over de visuele vormgeving, schrijven en grafisch ontwerp geschiedenis om u krachtige visuele communicatie strategieën om uw vermogen om te articuleren en te communiceren grote ideeën te versterken geven.

CONTEXT

Mass Communication and Society (COMM COR 1010) erkent dat elke media-industrie is drastisch beïnvloed door het internet en de digitale turn. Het combineert discussies over de media, geschiedenis en cultuur, en richt zich op hoe beide mediabedrijven en publiek te creëren onze gedeelde entertainment en informatie cultuur. De kernideeën van deze cursus is dat een diverse media van essentieel belang is voor de democratie, cultuur is een continu en cyclisch proces, en de convergentie van de media is de toekomst van massacommunicatie.

CULTUUR

Digitale Cultuur en Communicatie (COMM 4544/5544) krijgt u om te beginnen serieus te denken over hoe de Web verbindt ons, en welke vormen van digitale innovaties onze toekomst vormgeven. U leert over het internet als een positieve, sociaal netwerk bol met een bloeiende creative commons, maar je zal ook beginnen met de donkere kant van onze hyper-verbonden wereld te zien: een digitale cultuur geplaagd met vragen over het auteursrecht, de overheid en zakelijke controles, en vragen over privacy en onethisch digitale burgerschap. U zult ook beginnen na te gaan hoe een leven in toenemende mate verbonden met digitale hulpmiddelen van invloed is op ons dagelijks leven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Cedar Falls, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan