Bachelor in intercultureel management en communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

58821_ScreenShot2017-10-18at4.27.22PM.png

Ik stel voor dat grenzen alleen in onze gedachten bestaan!

Dit programma versterkt het feit dat globalisering schijnt te overnemen, maar de lokale culturen zijn nog steeds belangrijk omdat ze meer netwerken krijgen. Dit klinkt misschien ongewoon, maar het geldt voor bedrijven en organisaties. Als u geïnteresseerd bent in een opleiding die dit standpunt in termen van management theorie overweegt, sluit u dan bij ons aan, zoals we ervan denken dat morgen internationale bedrijven anders zullen zijn.

58822_ScreenShot2017-10-18at4.27.34PM.png

Waardevolle veranderende omstandigheden:

Om deze veranderende omstandigheden volledig te waarderen, heeft Karls dit diploma uit de klassieke economie theorie uitgebreid, onder meer onderwerpen die interkulturele marketing en communicatie, culturele theorie, internationale samenwerking en interculturele competentie verkennen. Aan het eind van uw studies kunt u tussen verschillende culturen bemiddelen om de synergieën waard te maken. Niet alleen heb je de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal aan de Karls te leren, maar je zou ook begrepen hebben hoe je internationaal met interkulturele competentie communiceert.

Hauke ​​Pflüger, een alumnus zei: "Voor mij is het meest interessante aspect van Karlshochschule de variëteit aan opvattingen die ik krijg voor elke kwestie of cultuur. Het is waar dat de focus hier op de persoon ligt. Ik leer omgaan met de menselijke verscheidenheid en zie de wereld door verschillende ogen. Hier stoppen we nooit meer met het ontdekken van nieuwe dingen. '

De Karls - De Universiteit Met Een Internationale Pols

Het ervaren van interculturaliteit en een diversiteit van ideeën is een natuurlijk onderdeel van het dagelijkse leven van de Karls. Onze gemeenschap bestaat uit studenten, faculteiten en medewerkers uit meer dan 50 landen van over de hele wereld. In de loop van uw studie aan de Karls krijgt u een andere taal aan het leren. U begint uw studie in het Duits als u de Engelse taal beheert. Je kan de kans krijgen om je taalvaardigheid te oefenen tijdens je semester in het buitenland. We hebben partnerships met meer dan 100 universiteiten over de hele wereld. Bij de Karls zien we onszelf als een internationale en interculturele hub voor samenwerkende ervaringen. Wij omarmen diversiteit en zijn sociaal inbegrepen.

Annika Storck, alumnus zei: "Ik studeer intercultureel management en communicatie omdat ik erg geïnteresseerd ben in andere culturen en landen. Later wil ik graag in het buitenland werken. Het is interessant om te zien hoe mensen uit verschillende delen van de wereld "ticken" en leven. En dan te ontdekken hoe deze verschillen interkulturele samenwerking beïnvloeden in het dagelijkse bedrijfsleven! Natuurlijk leren we ook oplossingen om dit aan te pakken. Het leren en spreken van vreemde talen is erg leuk, of het nu Spaans, Chinees of Frans is. Het uiteenlopende spectrum van talen die hier in Karlshochschule aangeboden worden, zal later een breed scala aan opties openen. Ik kijk ook vooral uit naar het vijfde semester: we moeten deze tijd in het buitenland doorbrengen in onze opleiding. Dus ik weet zeker dat ik dan nog meer interkulturele ervaring zal krijgen! '

Vind storende oplossingen voor complexe problemen

Bij de Karls sporen we u niet met alleen feitelijke kennis of een 'universele waarheid'. In plaats daarvan leren onze leerlingen kritisch denken over de realiteit van vandaag, zoek verantwoordelijke en f disruptieve oplossingen voor complexe problemen.

De Karls wordt gekenmerkt door kleine klassen (20-30 studenten), en ondersteund door het sterke netwerk van onze professoren, docenten en medewerkers uit verschillende industrieën en academische gebieden. We nemen een interdisciplinair perspectief op het beheer en structuren van praktijkvoorbeelden en probleemoplossing in al onze programma's. Onze studenten worden gekozen omdat zij duurzame verandering willen coördineren, bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen en te geloven dat leiderschap een kans biedt om anderen en samenleving te dienen. Ons begrip van het onderwijs volgt de Principes for Responsible Management Education, die gelanceerd werd op de top van de UN Global Compact Leaders in 2007.

58823_ScreenShot2017-10-18at4.27.45PM.png

Real World Experience en Lifelong Networks

Bij de Karls krijgt u vanaf het eerste semester de kennis en vaardigheden die u leert praktisch toepassen. Je kunt professionals ontmoeten, studiereizen maken met je professoren en medestudenten, fascinerende zakelijke locaties en complete projecten ervaren als onderdeel van je studie voor echte organisaties. Dit bouwt uw professionele ervaring op en ontwikkelt werkelijke competenties.

De universiteit van Karlsberg wordt een ideefabriek ontworpen om verschillende groepen studenten te inspireren om hun klanten serieus te imponeren. Enkele van onze afgestudeerden hebben gewerkt in Lufthansa, Daimler AG, BMW Group, 1 & 1 Internet AG, Unilever, BASF. Zij werken meestal in de afdeling Human Resources (Diversiteitsmanagement, organisatorische communicatie of interculturele opleiding), in strategie of in de non-profit sector (bijvoorbeeld vluchtelingenbeheer).

Internationale Studiebestemming

Wist u eigenlijk dat Duitsland de derde meest gewilde internationale studiebestemming in de hele wereld was?

Karlsruhe ligt in het centrum van de stad, een jonge, levendige, multiculturele studentenstad in het zuiden. Onze stad wordt beschouwd als het warmste in heel Duitsland, ook bekend als zijn internet hoofdstad met een levendige start-up gemeenschap. Wij staan ​​op de hoogte van de Europese levenskwaliteit: cultuur, economie, stedelijke levensstijl en natuur. Een ander belangrijk aspect om te weten is dat het snel en makkelijk rondreizen is en er heel veel is om te verkennen in heel Europa.

De mogelijkheid om uw cursus in het Engels te hebben is de beste manier om uw kennis van de taal naast het semester in het buitenland te verbeteren. Zowel onze internationale studies als onze specifieke 'Area Studies' geven u de perfecte combinatie om een ​​interculturele perceptie te hebben. Niet te vergeten dat u naast uw cursussen in het Engels ook een andere taal of zelfs twee talen kunt kiezen om te leren terwijl u verder gaat met uw studie.

Klaar om te solliciteren? Vereisten en Toelating

Zie je jezelf als onderdeel van de Karls gemeenschap? Wil je een verschil maken - voor jezelf en anderen? Ben je aan het transformeren van jezelf en hulp nodig? We horen graag van u!

De algemene studievereisten voor ons bachelorprogramma zijn:

  • Duitse universitaire toelatingscursus of internationaal equivalent (meer informatie)
  • Om te beginnen in een Engelstalig programma, hebben wij geen kennis van Duits nodig; Uw Engelse taalvaardigheid moet overeenkomen met een niveau van C1 of hoger volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR), die gelijkwaardig is aan een IELTS van 6,5+ of een internetgebaseerde TOEFL-score van 100+ punten. Als Engels uw moedertaal hoeft u uw vaardigheid niet te bewijzen.

U vindt alle details met betrekking tot de aanvraag, de vereiste documenten en het toelatingsproces op onze website. De deadline voor aanvragen voor niet-EU-studenten is 15 april en voor 31 december is er 31 juli. Toelating is alleen mogelijk voor het winter semester in september. Ons aantal slots is beperkt, dus aarzel niet, dus vraag nu en bespaar je plek!

Wil je meer weten over de Bachelor of Arts in Karls, ga naar onze website: https://bachelor.karlshochschule.de/

Kan je niet wachten om mee te doen? Stuur ons een e-mail: admissions@karlshochschule.de

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of ... Lees meer

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of the Baden-Württemberg state and also has a Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) Systems Accreditation. Lees Minder