Bachelor in interculturele studies

William Carey University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in interculturele studies

William Carey University

Interculturele Studies Belangrijke

Studenten die majoor in interculturele studies moeten de Bachelor of Arts graad te verdienen. De belangrijkste is inclusief 30 uur semester van cursussen.

Studenten die majoor in interculturele studies nodig zijn om een ​​minor. Een minderjarige in elk gebied binnen de kunsten, letteren, of wetenschappen wordt aanbevolen (bijvoorbeeld, filosofie, geschiedenis, Engels, communicatie, theater, Spaans, wiskunde, biologie, chemie).

Taalvereisten te voldoen, kan de student een van de volgende opties kiezen: 1) 12 uur van de Griekse, 2) 12 uur van het Hebreeuws, 3) zes uur van Griekse en zes uur van het Hebreeuws, of 4) 12 uur in een moderne taal (dwz, Spaans). Ook in het vervullen kerncurriculum eisen, studenten moeten PHI 201 (inleiding in de filosofie), neem een ​​psychologie opleiding, een cursus uit de sociologie, politicologie, of economie, en zes uur van de literatuur met een ENG prefix (dwz, ENG 211-212 ).

Normen voor toelating

  • Freshmen Vul het aanvraagformulier voor undergraduate opnames - Lever uw $ 40 inschrijfgeld - Lever uw officiële ACT of SAT scores - Lever uw officiële middelbare school transcript - Stuur bewijs van mazelen, moet bof, rode hond (BMR) inentingen (gehad een MMR schot in de afgelopen tien jaar of twee MMR schoten in je leven). - Als u de universiteit lessen tijdens de middelbare school hebben genomen, roepen het college en vraag hen om ons te mailen een officiële en definitieve college transcript.
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
350 USD
per credit uur
Locations
Verenigde Staten - Mississippi City, Mississippi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Biloxi, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan