Bachelor in Interior Design

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Interior Design

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Interieurontwerp

Interieur design is meer dan alleen het regelen van meubilair. Het heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig beroep te maken met een complete omgevingen die niet alleen tevreden, maar verbeteren van de gezondheid en veiligheid van de gebruiker. Net als andere interieur programma's, raden we creatieve visie en ontwikkelen van uw ontwerp vaardigheden, maar creativiteit alleen zal je niet een succesvolle werkende interieurontwerper. Bij FIT, benadrukken we de praktische vaardigheden die je nodig hebt om uw project gedaan. Tegen de tijd dat je afstudeert, zul je in staat zijn om grote ruimtes-en voor ogen weten hoe ze te bouwen, ook.

FIT Interior Design programma is het voorbereiden van studenten voor succes voor meer dan 50 jaar. Deze strenge, multidisciplinaire programma combineert de academische studie van de geschiedenis en de theorie van het interieur met praktische, hands-on projecten. Je zult samenwerken met vooraanstaande beoefenaars in New York City, het ontwerp hoofdstad van de wereld. In de lessen gegeven door professionals uit de industrie, leert u redactionele technieken, computer modeling, verlichting en materialen en methoden, met de nadruk op duurzaamheid en de gezondheid van de gebruiker en veiligheid.

Highlights

  • FIT Interior Design programma's zijn geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie Interior Design (CIDA).
  • Cursussen voldoen aan nationale certificering voor Interior Design Kwalificatie (NCIDQ) examen en certificering New York State (Certified Interior Designer) in aanmerking te komen.
  • Met ongeveer 400 studenten, FIT Interior Design programma is de grootste in zijn soort in New York City.
  • Professioneel niveau beschikt over een verlichting laboratorium, ontwerp graphics reproductie centrum en modelbouw winkel.
  • De projecten bestrijken een breed scala van interieur ruimten, met inbegrip van woningen, hotels en restaurants, winkels, historische instellingen, ziekenhuizen en ondersteunende huisvesting.

In dit programma, zult u:

  • werken met New York interieurontwerpers, verlichting en grafisch ontwerpers en architecten in stages bij top bedrijven zoals Gensler, interieurarchitecten, en de Rockwell Group.
  • netwerken met professionals uit de industrie en werken met medestudenten op Interior Design Club projecten.
  • oefen je vaardigheden klasse projecten die residentiële, collectief, detailhandel, horeca en institutionele instellingen omvatten.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates