Bachelor in internationaal management en techniek

Neuss University for International Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in internationaal management en techniek

Neuss University for International Business

Bachelor in International Management and Engineering

Om industriële bedrijven om hun leiderschap te beveiligen in de technologie is er een groeiende behoefte aan medewerkers die zowel managementvaardigheden en technische kennis kan combineren met het oog op succes te concurreren in de huidige internationale markt te houden. Niet alleen op het gebied van marketing en distributie, maar ook in het product management en de productie meer en meer hooggekwalificeerde allrounders zijn nodig met het oog op toekomstige eisen in de groei en kwaliteit voldoen.

De bachelor opleiding International Management and Engineering bij Neuss University for International Business leidt studenten specifiek op deze gebieden door het aanbieden van een zeer geschikte scala van onderwerpen. U zult gespecialiseerde opleiding op het gebied van Technical Sales, Supply Chain Management, Marketing, Consulting, Product Marketing, Optoelectronics en Sensoren en Production Management ontvangen. Een toenemende vraag vanuit de energiesector voor ingenieurs met een brede management vaardigheden kan worden gereageerd door het aanbieden van de kernvakken ecologie en energie.

Kennis bijgebracht in de techniek in combinatie met de selectieve onderwerpen die sterk internationaal en richt zich op het beheer van zijn maken het mogelijk om te werken in een speciaal veld, maar ook in het middenkader.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Neuss, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates