Bachelor in internationaal management en techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in International Management and Engineering

Om industriële bedrijven om hun leiderschap te beveiligen in de technologie is er een groeiende behoefte aan medewerkers die zowel managementvaardigheden en technische kennis kan combineren met het oog op succes te concurreren in de huidige internationale markt te houden. Niet alleen op het gebied van marketing en distributie, maar ook in het product management en de productie meer en meer hooggekwalificeerde allrounders zijn nodig met het oog op toekomstige eisen in de groei en kwaliteit voldoen.

De bachelor opleiding International Management and Engineering bij Neuss University for International Business leidt studenten specifiek op deze gebieden door het aanbieden van een zeer geschikte scala van onderwerpen. U zult gespecialiseerde opleiding op het gebied van Technical Sales, Supply Chain Management, Marketing, Consulting, Product Marketing, Optoelectronics en Sensoren en Production Management ontvangen. Een toenemende vraag vanuit de energiesector voor ingenieurs met een brede management vaardigheden kan worden gereageerd door het aanbieden van de kernvakken ecologie en energie.

Kennis bijgebracht in de techniek in combinatie met de selectieve onderwerpen die sterk internationaal en richt zich op het beheer van zijn maken het mogelijk om te werken in een speciaal veld, maar ook in het middenkader.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

The most modern IT based learning methods support these ideas of interactive learning. Conveyance of seminar contents for example by e-learning and computer supported collaborative learning (CSCL) pro ... Lees meer

The most modern IT based learning methods support these ideas of interactive learning. Conveyance of seminar contents for example by e-learning and computer supported collaborative learning (CSCL) promote the development of interdisciplinary qualifications that are needed for the acquisition of expertise and success in professional work life. In addition to this the role of evaluation plays an important part in our pursuit to provide quality teaching. We provide a positive learning environment in combination with continuous feedback on the learning success of our students and vice-versa: our teaching staff also receives feedback from our students. In this way improvements can be quickly implemented at the universityand in our collaborating firms. Lees Minder