Bachelor in internationaal management

Neuss University for International Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in internationaal management

Neuss University for International Business

Bachelor in International Management

Managers in de industrie en de handel moeten in staat zijn om de complexiteit van internationale waarde toevoegen en distributieprocessen begrijpen. Niet alleen hebben ze te veel kennis in de inkoop en handel markten, maar zij moeten ook helpen hun bedrijf te ontwikkelen zijn eigen strategische focus op het gedrag van consumenten.

In de bachelor studie cursus International Industry and Trade Management (afgekort: International Management) in de School van Koophandel te Neuss University for International Business maakt u kennis met de relevante delen van de industrie en de handel management. U krijgt praktisch inzicht in gebieden zoals multichannel verkoop / distributie, leverancier integratie, eindgebruiker marketing en branding te krijgen. Tijdens je studie zul je competent in gebieden die in aanmerking komen om zaken te doen in zowel nationale als internationale bedrijven. 

Zowel de inhoud en organisatie van het curriculum is ontworpen op een internationale basis. De inhoud van de cursus studies bezighoudt met mondiale waardeketens en handel verbindingen. Op organisatorisch niveau, een integraal onderdeel van de studie cursussen omvatten een studie semester in het buitenland (in de duale opleiding verplicht is, in de leerweg optioneel) en vreemde talen (Zakelijk Engels plus een tweede vreemde taal), evenals diverse evenementen die zullen plaatsvinden in het Engels.

Bovendien is bijzondere nadruk gelegd op beide aspecten van de industrie en handel. Het was onze bedoeling om te gaan met deze twee gebieden in een opleiding. Vanwege technische ontwikkelingen, aan de ene kant, meer en meer industriële bedrijven zijn zaken zelf doen als partners in E / M-commerce - en aan de andere kant, dealers / retailers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van klantgerichte producten. Bovendien, het gaat over het beheer, de manier waarop de analyse methoden en gereedschappen doceerde aan de universiteit kan worden toegepast in een concrete dagelijkse werksituatie en ook in projecten in een nationale en internationale context.

Het keuzevak modules stellen u in staat om te combineren op basis van uw interesses en werkveld. Deze omvatten een groot aantal gangen opties, bijvoorbeeld, E- / Mobile Commerce Technologies, Store Planning en Design, Designing & Managing Industrial Operations, Multichannel Strategies, Business Psychologie, Marktonderzoek, Energie, Economie en Internationale Financiële Markten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Neuss, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates