bachelor in internationaal management

Brest Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in internationaal management

Brest Business School

De Bachelor in International Management van Brest Business School duiten u voor uw toekomstige carrière. U zult in uw eigen tempo vooruitgang in een nieuwe en stimulerende omgeving, terwijl het ontwikkelen van uw ondernemersgeest. Leer je eigen expertise en academische kennis in aanvulling gebruiken om de bouw van interpersoonlijke en zakelijke vaardigheden.

Een internationaal georiënteerd programma

Door te kiezen voor de "all in het Engels" spoor, profiteert u van praktische instructie in beheer gegeven door docenten van internationale partner universiteiten.

Door het uitgeven van je laatste jaar in een van onze partner universiteiten, vindt u een Franse en internationale double degree dat opent deuren voor zowel de academische en professionele kansen verdienen.

Door het aanbieden van instructie op basis van individuele behoeften, deze mate is een van de enige graden bachelor in Frankrijk, die de operationele competentie garandeert in mondelinge en geschreven Engels na het afstuderen.

Door het opnemen van een inleiding tot Mandarijn in de loop, zal dit bachelordiploma u de fundamenten die nodig zijn om te communiceren in de basis professionele en conversatie Chinese geven - niet alleen een handig hulpmiddel voor het onderhouden van professionele relaties, maar ook een belangrijke troef in de ogen van toekomstige werkgevers!

GEPERSONALISEERDE INSTRUCTIE

1 jaar: 100% of 50% in het Engels? 2 jaar: inleidingen op marketing, financiën of bedrijf? 3 jaar: stage of double degree? De bachelor's degree in International Management kunt u uw onderwijs personaliseren door het programma, die u helpen om jezelf te onderscheiden aan bedrijven en universiteiten.

VOORBEREIDING VOOR DE WERELD VAN MORGEN

Door de toetreding tot de bachelor's degree in International Management, zult u deelnemen aan het bedrijfsleven en service projecten en het organiseren van vernieuwende evenementen; Brest Business School geeft u alle middelen die u nodig hebt om je doelen te bereiken. Onze belofte is om u te helpen de gedurfde, creatieve en verantwoordelijke leider die de wereld van vandaag nodig heeft.

Word lid van onze Bachelor in International Management (BIM), door het Franse ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek goedgekeurd. U krijgt een solide basis in het internationale bedrijfsleven en het algemeen management onderwijs te krijgen, terwijl het verkrijgen van aanzienlijke kennis in alle disciplines van de klassieke management als in alle trends die zullen worden vormgeven innovatie in de nabije toekomst. Succesvol leren is niet alleen de overdracht van abstract en gedecontextualiseerd kennis, maar een subtiele relatie tussen de economische realiteit en de omringende wereld. Ons doel is om ondernemers die creatieve nog verantwoordelijk zijn en klaar om op de uitdagingen van een carrière op internationaal niveau te nemen trainen.

Nieuwe lesmethoden gecombineerd met state-of-the-art faciliteiten zal u de middelen te geven om uit te vinden, evalueren, gebruiken, delen en creëren content met behulp van informatietechnologie en het internet. We bouwen voort op de diversiteit van achtergronden en culturen van onze studenten en docenten om u te helpen uw horizon te verbreden en te genieten van een echte kosmopolitische ervaring. 40% van de cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde docenten en docenten van buitenlandse partnerinstellingen, en het aantal buitenlandse studenten in onze klasse is hoger dan ooit, met een op de 4 studenten afkomstig uit het buitenland (25%). Aangezien het programma volledig wordt onderwezen in het Engels, is geen voorafgaande kennis van het Frans vereist. Een gratis taalcursus Frans voor buitenlanders is opgenomen in het curriculum. Algemene en intensieve cursussen Frans, evenals privélessen, zijn beschikbaar voor een vergoeding bij onze partner talenschool CIEL BRETAGNE.

PROGRAMMA TROEVEN

  • Mogelijkheid van een double degree, in het derde jaar, in één
  • van onze partner instellingen.
  • Onderwijs op basis van actief en zich leren
  • Een inleiding tot de Chinese taal en cultuur voor iedereen
  • Een professionele beheersing van digitale literatuur
  • Mentoring vanaf het eerste jaar te helpen bouwen van uw CV en professionele plannen
  • Kleine klassen en nauwe persoonlijke aandacht

Toelatingseis

Open voor kandidaten met: Baccalauréat, A 'niveau of gelijkwaardig. Studenten die met succes 1 of 2 jaar zijn voltooid in het hoger onderwijs (60 of 120 ECTS, hetzelfde veld) kan het 2e of 3e jaar van het programma in te voeren. Toelating in september

Toelatingsprocedure

Een zeer goed niveau van het Engels is vereist. Eerste selectie op de aanvaarding van de aanvraag van de kandidaat. Definitieve selectie na interviews om de motivatie en de talenkennis van de kandidaat te beoordelen. De toegang is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen. Solliciteer online @ http://talentdays.brest-bs.com/ Dan, kunt u zich registreren en kies "externe applicatie".

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Frankrijk - Brest, Bretagne
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Vannes, Bretagne
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Brest, Bretagne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Vannes, Bretagne
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan